Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2387 niezalogowanych)
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
droga kolezanko jakby kazdy myslal tak jak tu to by nie bylo takich konkursow!!! jednak wiekszosc mysli inaczej!!!nie bylo by modelek ani nic w tym stylu!!!!bo tak jak mowisz tez sa puszczone jak malpy w cyrku!!!! pozdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Justyna J...
(jo_celyne)
Wiking
Nie przypominam sobie abyśmy się znały...
Po prostu nie rozumiem celu takich konkursów...dla tych dzieci to raczej żadna frajda bo nic z tego nie rozumieją...
dla mnie to obnoszenie się własnymi dziećmi i zwykła pokazówka, która to ma piękniejsze dziecko....a to nie to jest chyba najważniesze??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
KlaudiaHarazin napisał:
droga kolezanko jakby kazdy myslal tak jak tu to by nie bylo takich konkursow!!! jednak wiekszosc mysli inaczej!!!nie bylo by modelek ani nic w tym stylu!!!!bo tak jak mowisz tez sa puszczone jak malpy w cyrku!!!! pozdr

Dajcie dziewczynie spokój, robi co chce i niech tak zostanie, ja zasadniczo jestem za równouprawnieniem

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
jakby kazdy mial taki tok myslenia to kiepsko widze swiat!!! popatrz co sie w swiecie dzieje ludzie dorosli i robia wszystko i sami mowia zeby zwrocic na siebie uwage bo o to chodzi itd!!!! wszystko jest dla ludzi dzieci na okladce tez itd po to to jest!!! ja nie mysle pod tym katem! my nie mamy czasu i ochoty robic z dziecia modela bo nam tez o to nie chodzi poprostu jak inne mamy bierzemy udzial w konkursie i kazda ma swoje dziecko za najpiekniejsze i chce wygrac! ja nic zlego dziecku nie robie.. do wygrania sesja fotograficzna a nie w mediolanie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KlaudiaHarazin napisał:

Nie na­leży my­lić praw­dy z opi­nią większości - Jean Cocteau

Gdyby nie bylo konkursow na zdiecie dla niemowlakow, to swiat mody z pewnoscia by runął .

A najlepszy jest twoj argument - bo znajomi biora udzial.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
wlasnie zgadzam sie z kolega
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KlaudiaHarazin napisał:
jakby kazdy mial taki tok myslenia to kiepsko widze swiat!!! popatrz co sie w swiecie dzieje ludzie dorosli i robia wszystko i sami mowia zeby zwrocic na siebie uwage bo o to chodzi itd!!!! wszystko jest dla ludzi dzieci na okladce tez itd po to to jest!!! ja nie mysle pod tym katem! my nie mamy czasu i ochoty robic z dziecia modela bo nam tez o to nie chodzi poprostu jak inne mamy bierzemy udzial w konkursie i kazda ma swoje dziecko za najpiekniejsze i chce wygrac! ja nic zlego dziecku nie robie.. do wygrania sesja fotograficzna a nie w mediolanie!

JA bym zmienil szyk - ze swiatem dzieje sie kiepsko, poniewaz wiele osob mysli jak ty.

Jako ze nagroda jest sesja u kiepskiej fotografki, ktora nie posiada nawet wlasnego studia( preferuje dom klienta lub park) natomiast twoje dziecko samo nie moze docenic wartosci tego "wspanialego "konkursu to wniosek jest jeden - chcesz zaimponowac znajomym, ergo wpisujesz sie w opinie ktore tu o tobie napisano.
Nie sposob sie z tego wybronic Klaudio.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
mysl co chcesz! ja wiem swoje i to sie liczy pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Nie bawię się w to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KlaudiaHarazin napisał:
mysl co chcesz! ja wiem swoje i to sie liczy pzdr

Nie zgadzam się z tym co mówisz, ale oddam życie, abyś miał prawo to powiedzieć - E.B. Hall
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok