Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2384 niezalogowanych)
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
tym ktorzy nie chca pomoc dziekujemy i nie zasmiecac prosze posta poco kometarze itd jak nie pomozecie bez sensu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
chyba ze nie macie co robic to rozumiem takich ludzi!prawda takie zycie ludzie niektorzy nie potrafia byc jak czlowiek ciekawe jacy wy jestescie lol,ludzi ktorych nie znam nie interesuje mnie co mysla rodzina,znajomi znaja i wiedza jaka jestem i to sie dla mnie liczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KlaudiaHarazin napisał:
tym ktorzy nie chca pomoc dziekujemy i nie zasmiecac prosze posta poco kometarze itd jak nie pomozecie bez sensu!

Bo to forum dziewczyno. Sprawdz co to slowo oznacza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jeśli chcesz więcej głosów to pokaż inne swoje fotki np. cycki wtedy masz większą szanse wygrać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
masakra za kogo sie masz ! dobrze wiem co to oznacza!napisales swoje zdanie wiec skoncz juz pisac!po co sie produkujesz jak nie interesuje mnie co akurat Ty myslisz na ten temat! forum forum ale jak mi cos nie odpowiada jak ktos pisze na innych forach to nie krytykuje i nie oceniam bo ilu jest ludzi tyle zdan!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
jezeli nie rozumiesz tematu posta to nie mamy o czym pisac! widac jaka jest inteligencja masakra ! tu nie ma mowy o mnie tylko o moim dziecku jak nie potrafisz czytac i jezeli ktos jest normalny i nie ma problemu to rozumie mnie a jezeli ktos ma tyle inteligencji co ty to przykro mi strasznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
KlaudiaHarazin napisał:
jezeli nie rozumiesz tematu posta to nie mamy o czym pisac! widac jaka jest inteligencja masakra ! tu nie ma mowy o mnie tylko o moim dziecku jak nie potrafisz czytac i jezeli ktos jest normalny i nie ma problemu to rozumie mnie a jezeli ktos ma tyle inteligencji co ty to przykro mi straszniewiem że mowa o dziecku...
ale pomyśl troche...
jakbyś pokazała te cycki to stado wygłodniałych samców oddało by głos i byście wygrały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
jeśli chcesz więcej głosów to pokaż inne swoje fotki np. cycki wtedy masz większą szanse wygrać

Uwazam, ze przesadziles...cycki to nic specjalnego, we wszystkich gazetach je pokazuja ale gdyby pokazala ..uja, to by bylo zainteresowanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KlaudiaHarazin napisał:
jezeli nie rozumiesz tematu posta to nie mamy o czym pisac! widac jaka jest inteligencja masakra ! tu nie ma mowy o mnie tylko o moim dziecku jak nie potrafisz czytac i jezeli ktos jest normalny i nie ma problemu to rozumie mnie a jezeli ktos ma tyle inteligencji co ty to przykro mi strasznie

Tak, inteligencja jest masakra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok