Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
fistaszek0524 Puke (3904 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nie widzi zwiazku bo ciemna jak tabaka w rogu
jaka strata finansowa
jaka trzeba byc suka zeby malzenstwo rozpatrywac przez pryzmat finansowy

sidziec na socjalu i jeszcze sobie sprzataczke na czarno wynajac toz to szczyt swiniarni

moze jednak postudiujesz te ESKK i odszczekasz ten nedzny zarzut ze mam tylko komunikatywne angielskie referencje na stronie firmy

albo niech ci ten twoj skalniak o bardzo sniadej cerze jak wroci z meczetu przetlumaczy o ile zna norweski

tak ci sie wspaniale uklade ze srednia co dwa tygodnie dostajesz kurwicy i na forum wyladowujesz swoje frustracje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
nie widzi zwiazku bo ciemna jak tabaka w rogu
jaka strata finansowa
jaka trzeba byc suka zeby malzenstwo rozpatrywac przez pryzmat finansowy

sidziec na socjalu i jeszcze sobie sprzataczke na czarno wynajac toz to szczyt swiniarni

moze jednak postudiujesz te ESKK i odszczekasz ten nedzny zarzut ze mam tylko komunikatywne angielskie referencje na stronie firmy

albo niech ci ten twoj skalniak o bardzo sniadej cerze jak wroci z meczetu przetlumaczy o ile zna norweski

tak ci sie wspaniale uklade ze srednia co dwa tygodnie dostajesz kurwicy i na forum wyladowujesz swoje frustracje

Psluchaj Jakubie Zwierzyku, suki, to ty sobie w chalupie poszukaj - na pewno sie przy garach placze.

To, ze chlasz i juz bialych myszek dostajesz, to od lat wiedza wszyscy, na wszystkich forach, w Eidsvoll, to rowniez nie tajemnica. Jednak suki, to szukaj co najwyzej w rodzinie...tym razem wez sobie moja rade tak calkiem na powaznie....i kolejny raz juz nie przekraczaj pewnej granicy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
podaj adres podjade do tego Rahold i za godzine bede kolo kosciola zobaczyc jaka jestes mocna w realu
a granice to sama juz bardzo dawno przekroczylas
czepiajac sie wszystkich na forum
wystarczy poczytac twoje pierwsze posty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Dalam ci dobra rade....zrob z nia co chcesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to moze kawa
podaj adres
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
fistaszek0524 napisał:

Co znaczy egoistki w łóżku??
To ze po 3 minutach ciupciania robisz chlapu, chlapu a baba się pyta kiedy zaczniesz??[/quote]

naprawde jestes taki głupi, czy tylko chcesz dorównac głupota m.in pannie Lindzie i jej sprzedajnym przyjaciołom?

Jak pójdziesz z solidnie umiesnioną "sliczną" norwezką do wyra, to ogarniesz, o czym prawi marianek....
I nie tylko kraków jest w polsce, wiec nie lansuj pipidówy na wyrost.....

ps: marian nigdy nie korzystał z usług norwezek i korzystac nie zamierza!
Jestem zbyt młody i przystojny, zeby parac sie czyms takim jak te rude,grube zdziry!

@Lindemans nie strasz, bo sie zesrasz!
Zesrałas sie kiedys w stringi ?
Jestem pewny, ze wielokrotnie, wiec hamuj pieta, bo znów klocek ci wypadnie

ty jestes naprawde chora > zdrowo jebnieta i udająca pania z dworu, a srodku wciąz chłopska córa
@Patim >>> ona ma 3 choroby, wiec to nie frustracja, to zwykły pierdolec!
W związku z tym musi na socjalu gnic, a pani Mgr sprzata jej zadżumiony dom....
Kazdy znajdzie sposób, zeby sie dowartosciowac > prawda Lindo ?
Spotkałas dwie osoby z Polski i cisniesz 40-tu milionom(!)
Ja skalniaków widze codzinnie w podobnych sytuacjach i słysze od panów > "satan,helvete,fi faaaaaen, nei, tilbake, jeg skal ikke betale,etc.....
PS II: Ten twoj lolek to kurdystan, pakistan, afdanistan, czy pirat z somalii ?

podsumowując > smieszna jestes!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
71 Postów
fistaszek0524 Puke
(fistaszek0524)
Początkujący
Czy ja się tutaj lansuje, że ciosam sosenkę zamiast współżyć z kobietą jak Pan Bóg przykazał?? Chciałem się dowiedzieć jak to jest z tymi egoistkami w łóżku ale teraz to już rozumiem, skoro masz do czynienia tylko z grubymi, rudymi norweskimi zdzirami.
O Kraków się nie martw bo mu więcej lansu nie potrzeba, no ale co może powiedzieć mieszkaniec mazowieckiego na ten temat??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
fistaszek0524 napisał:
Czy ja się tutaj lansuje, że ciosam sosenkę zamiast współżyć z kobietą jak Pan Bóg przykazał?? Chciałem się dowiedzieć jak to jest z tymi egoistkami w łóżku ale teraz to już rozumiem, skoro masz do czynienia tylko z grubymi, rudymi norweskimi zdzirami.
O Kraków się nie martw bo mu więcej lansu nie potrzeba, no ale co może powiedzieć mieszkaniec mazowieckiego na ten temat??

czyli jednak pierwsza czesc mojego pytania!

Na temat Krk mozge powiedziec baaaaardzo duzo, bo nie mam specjalnych uprzedzen do tego miasteczka, mimo tego, ze jestem mieszkancem równiny mazowieckiej ....
Meczy mnie tylko to, ze w wielu twoich postach mozna wyczytac "lans" Krk
Ale cóz począc "wy" (nie) mieszkancy stolicy tak macie
pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
71 Postów
fistaszek0524 Puke
(fistaszek0524)
Początkujący
marianekk napisał:
fistaszek0524 napisał:

czyli jednak pierwsza czesc mojego pytania!

Na temat Krk mozge powiedziec baaaaardzo duzo, bo nie mam specjalnych uprzedzen do tego miasteczka, mimo tego, ze jestem mieszkancem równiny mazowieckiej ....
Meczy mnie tylko to, ze w wielu twoich postach mozna wyczytac "lans" Krk
Ale cóz począc "wy" (nie) mieszkancy stolicy tak macie
pozdro

Dokładnie tak jak piszesz, my mieszkańcy (nie) stolicy mamy się inaczej niż Wy

www.gazetakrakowska.pl/artykul/883654,pi...tml#galeria-material
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
fistaszek0524 napisał:

Dokładnie tak jak piszesz, my mieszkańcy (nie) stolicy mamy się inaczej niż Wy

www.gazetakrakowska.pl/artykul/883654,pi...tml#galeria-material

Warszawiacy bowiem klnęli i atakowali turystów na szlakach, pili alkohol, wyrzucali puszki i butelki do lasu. Poza tym sikali na szlaku, na widoku dzieci i innych turystów wędrujących do Morskiego Oka. Teraz grozi im grzywna od 500 do 1000 zł.
aaa
to musieli być rodowici
słoiki tak się nie zachowują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok