Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Vivi1 Pimkie Pablo33 (5710 niezalogowanych)
8 Postów
TNT NN
(Marines)
Wiking
Makaryna napisał:
marianekk napisał:

Ale spox, ja cie rozumiem > wiem, ze macie mase stresu, upokorzen od waszych norweskich "przyjaciół", obawa utraty pracy, strach co bedzie dalej,etc.....
Nie jest łatwo byc polonorkiem
Duzo łatwiej mimo wszystko byc... javla polakk
Serdecznie pozdrawiam tych rodaków, którzy zachowali jeszce resztki polskosci i normalnosci w sobie!
Heia Polen!

Ale ty jestes zakompleksiony i ograniczony prymityw ...... szkoda mi ciebie, marianekk

makaryna ty to dopiero jesteś ograniczona,głupia i pusta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
a ja uważam,ze kazdy robi to co chce i gdzie chce...do osobistych spraw nie po winien się nikt wtrącac...kto ile zarabia i gdzie mieszka jego sprawa najwyrazniej tak mu wygodnie wiec nie wiem po co te głupie sprzeczki i przechwalania się kto ma wiecej i gdzie mieszka...zresztą obojetnie co kto nie napisze to do końca nie wiadomo czy to prawda,więc po co to jadem rzucac na siebie?jak można z kimś normalnie pogadać...no ale to chyba nie lezy w naszej naturze...
marianekk ja nie mogę ci nic doradzić,ale ja tak naprawdę to nie wiem czy odnalazłabym się w PL?zresztą ty masz inną sytuację od mojej więc może na razie będziesz musiał...wróc,zobacz czy dasz rade...dasz-zostaniesz nie dasz wrócisz...ciezko cos odp bo każdy z Nas jest inny i kazdy z Nas znajduje się w iinej sytuacji...najwyrazniej przyszedł czas na odpoczynek...tak mi się wydaję,bo ilez mozna być w kursie...mnie osobiscie takie życie by wymęczyło i też szukałabym ostoi więc życzę miłego odpoczynku a czas sam pokarze czy tego chciałes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
oppland napisał:
a ja uważam,ze kazdy robi to co chce i gdzie chce...do osobistych spraw nie po winien się nikt wtrącac...kto ile zarabia i gdzie mieszka jego sprawa najwyrazniej tak mu wygodnie wiec nie wiem po co te głupie sprzeczki i przechwalania się kto ma wiecej i gdzie mieszka...zresztą obojetnie co kto nie napisze to do końca nie wiadomo czy to prawda,więc po co to jadem rzucac na siebie?jak można z kimś normalnie pogadać...no ale to chyba nie lezy w naszej naturze...
marianekk ja nie mogę ci nic doradzić,ale ja tak naprawdę to nie wiem czy odnalazłabym się w PL?zresztą ty masz inną sytuację od mojej więc może na razie będziesz musiał...wróc,zobacz czy dasz rade...dasz-zostaniesz nie dasz wrócisz...ciezko cos odp bo każdy z Nas jest inny i kazdy z Nas znajduje się w iinej sytuacji...najwyrazniej przyszedł czas na odpoczynek...tak mi się wydaję,bo ilez mozna być w kursie...mnie osobiscie takie życie by wymęczyło i też szukałabym ostoi więc życzę miłego odpoczynku a czas sam pokarze czy tego chciałes

No i prosze > mozna???

Dzieki za miłe słowa i odrobine otuchy : )
"W tym kursie" jestem kilka tygodni, potem 2 tyg w domu, wiec nie ma tragedii....

Ja bede pracował 1/1 , wiec do konca nie wracam na stałe(taka furtka)....
Jesli sie przestawie i przyjme w Polszy od nowa, to byc moze zrezygnuje z pracy tutaj....
Choc musze przyznac, ze wysokosc zarobków mówi sama za siebie....

ps: jak widzisz, niektórzy tutaj nie przyjmuja do wiadomosci, ze mozna zyc inaczej niz oni,tzn. nie płacic rat, lizac norweskie dupy,oszczedzac pieniadze,nie byc poprostu sprzedajnym kołtunem,czyt.polonorkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Za to jestes typowa kurwa z jukej!
Nachapac sie i spierdalac - a po nas chocby potop!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
pieknis napisał:
Za to jestes typowa kurwa z jukej!
Nachapac sie i spierdalac - a po nas chocby potop!!

ty akurat lamusie, to masz najmniej w tej kwestii do powiedzenia!

I jak ja pracowałem w Norge, to ty w podłódzkiej wsi bykom jaja na zakrętach narzucałes....
Wiec zamknij ryj!

Od zawsze było tak, ze jednym pasowało zycie na obczyznie i chodzenie do pracy na 7,5h, podczas gdy inni tyrali po kilkanasie godzin....

To sie ambicja nazywa, ty brzydka dziwko!
Tylko po to, zeby teraz 6 miesiecy w roku do góry wackiem lezec, podczas gdy ty bedziesz od rana te swoje paczki rozwoził, ty smieszny "zawodowy kierowco" kat.C
I jebał cie pies!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Amen - a twoja zone szmate,niech pies jebie w morde !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
pieknis napisał:
Amen - a twoja zone szmate,niech pies jebie w morde !

znowu cie wyrzucą i ponownie bedziesz płakał, ze "chuje,kurwy" itp.....

Ty nie potrafisz normalnie zyc, rozmawiac, pisac......

Jestes wyrzutkiem, jestes poprostu zawistnym kołtunem z wsi, który najlepeij czuje sie sam ze sobą!

Ja twojej zonie zycze jak najlepiej, a najbardziej, zeby znalazła sobie fajnego faceta, mądrego i kochanego, bo z ciebie juz nic nie bedzie > jestes zerem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Dlaczego tak ostro i tak obraźliwie? Nie rozumiem Was dlaczego tak płytko na to patrzycie. Ja nie sądzę że Ci ludzie są pierdolnięci a po prostu brakuje im w tym kraju czegoś , może i lepiej się tu żyje, w sensie wyższego standardu życia ale jak dla mnie to to wszystko, a uważam że nie samym pieniądzem człowiek żyje. I taka moja rade żeby zanim się coś napisze i kogoś obrazi, to przemyśleć wszystkie za i przeciw. To że w Pl jest tak jak jest to każdy wie ale niekoniecznie trzeba patrzeć na warunki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Sorki,zapomnialem o twojej matce - alkoholiczce,co dawala dupy na rozalskim i na voluminie,za bulke z dzemem!
Jak widac sprawdza sie stare,ludowe przyslowie - nie daleko pada jablko - od kurwy !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
pieknis napisał:
Sorki,zapomnialem o twojej matce - alkoholiczce,co dawala dupy na rozalskim i na voluminie,za bulke z dzemem!
Jak widac sprawdza sie stare,ludowe przyslowie - nie daleko pada jablko - od kurwy !!!

co to jest "rozalski i volumin" ??????

jestes żałosny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok