kanakk napisał:
DO Gabryiela
Nie wpadło Ci do tej twojej , jak mówisz, łysiejącej głowy ,że gdybyś bazując na doświadczeniu,inteligencji,umiejetności szybkiej riposty,zakończył sqwój post na pierwszych dwu zdaniach,to cała ta dyskusja potoczyła by sie inaczej , i może wyniknęło by coś konstruktywnego dla Lukassa.A tak dziękiTobie wszystko poszło w kierunku chamskiej pyskówy i przepychanki ,a szkoda.
Nie lepiej by Ci było gdyby ludzie uśmiechali sie widząc Ciebie w dyskusji, postaraj sie zamienić żółć na humor,będziesz szcześliwszy.
Pozdrawiam WMD
JADNAK JAKĄ NUDĄ by tu wiało... nie pomyślałeś o tym...?
Zobacz jak przez parę słów napisanych za dużo ...ludziska się ciskają w lewo , prawo ,dół ,góra , na boki...
Ile różnych pozycji zachowań ... jaka paleta wypowiedzi ...
A jaka barwa ...Tonacja...
Tak , być może świadomie prowokuję ,bo Tu w sieci niektórzy czują się bezkarni bez zahamowań ... ,że w razie czego dostaną po buzi i ryj będzie ich bolał przez tydzień...
Popatrz jaki pewny siebie jest niejaki "Lukass" ..a już myślałem ,że zmądrzał a On od nowa daje prowokujące wtręty..
Żałosny gość ....i tyle..
Wiesz "kanakk" mój prezentowany tutaj system w moim indywidualnym przypadku sprawdza się w 95%...no może w 85% .
Jak później w realu spotykam niektórych adwersarzy to zawsze słyszę ....
...no wiesz tamto to internet... a tu to co innego... niemniej ja takich ludzi omijam ...
NIENAWIDZĘ DWULICOWOŚCI...
Coś w tym jest co napisała "truskawkowa" jestem taki ciężki , i być może niedostosowany... dla mnie białe to białe
a szare to szare...
PYRSK LUDKOWIE....