Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(10190 niezalogowanych)
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
Gosia1973 napisał:
posłuchaj.... wiesz jacy to są ludzie? mieszkanie - od miasta, gwiazda po podstawówce - nigdy pracą się nie skalała tylko się rozmnażała i o zgrozo przy 39 latach nadal o tym myśli... trójkę dzieci 17, 15 i 5 lat - wychowała na cudzych ciuchach, dzieciaki - wiecznie u dziadków, chłop w Polsce - kombinator... i komuś takiemu ufać?? ale nieźle się w życiu ustawić potrafili hę? no ja niestety na wszystko w swoim życiu musiałam zarobić i na mieszkanie i na utrzymanie dziecka... ja po prostu nie potrafię kombinować.... nie ufam im i tyle, mimo że ich znam ło matko ze 30 lat ( no niestety - mogę już tak powiedzieć hehe )każdy orze jak może,dobrze że nie kradną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
To widzisz sama jak jest i komu ufać.
Umiesz liczyć to licz na siebie.
Każdy wybiera swoja drogę :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
wyspiarz napisał:
Gosia1973 napisał:
posłuchaj.... wiesz jacy to są ludzie? mieszkanie - od miasta, gwiazda po podstawówce - nigdy pracą się nie skalała tylko się rozmnażała i o zgrozo przy 39 latach nadal o tym myśli... trójkę dzieci 17, 15 i 5 lat - wychowała na cudzych ciuchach, dzieciaki - wiecznie u dziadków, chłop w Polsce - kombinator... i komuś takiemu ufać?? ale nieźle się w życiu ustawić potrafili hę? no ja niestety na wszystko w swoim życiu musiałam zarobić i na mieszkanie i na utrzymanie dziecka... ja po prostu nie potrafię kombinować.... nie ufam im i tyle, mimo że ich znam ło matko ze 30 lat ( no niestety - mogę już tak powiedzieć hehe )każdy orze jak może,dobrze że nie kradną.

A hujanie państwa to nie kradzież?
Jak ktoś pracuje na czarno i kozysta z opieki to jak to nazwać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
P.J. napisał:
wyspiarz napisał:
Gosia1973 napisał:

skradzione nie tuczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
P.J. napisał:
wyspiarz napisał:
Gosia1973 napisał:

tu co drudzy tacy,załatwianie pracy,kręcą ubezpieczalnie,albo państwo,chorobowe.....nożna tak wymieniać i wymieniać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
aaaa znam też takiego NORWEGA, który wybudował dom w Polsce ze zbierania agd czyt. śmieci na norweskich śmietnikach i handluje tym na allegro - stare agd i ciuchy.. ale - jest się czym w Polsce pochwalić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
chociaż w jego "ofercie" też nie brakuje sprzętu budowlanego np. łyżki do koparki, różnej maści elektronarzędzi, agregatów itp - sądzę, że to pospolity złodziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
ale co jest najciekawsze? na facebook'u miejsce zamieszkania SKANDYNAWIA - kur* obywatel świata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Gosia1973 napisał:
ale co jest najciekawsze? na facebook'u miejsce zamieszkania SKANDYNAWIA - kur* obywatel świata

No i posypały się q.rwy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Gosia1973 napisał:

78 post i pierwsza kurwa poleciala. Nie moglas chociaz do 100 poczekac

Forum zmienia ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok