Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7504 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
kryss napisał:
[b]
kumasz cos z tego.

Akurat. Od kumania glowa boli

Mnie rozwala tylko jego wiara w rosyjska uczciwosc (mam na mysli sledztwo). Nawet cial nie chcialo im sie wkladac do wlasciwych trumien...

Mam przyjaciolke, ktora jeszcze 2 lata temu radowala sie ze "smiesznych" kawalkow typu :kaczka po smolensku, Tuskowi gotowa bylaby nieba uchylic . Dzis mowi "jak ja moglam w to k...a wierzyc ? ". Tylko, ze zaczelo jej cos nie pasowac w tym wszystkim i pomalu, po kawalku zaczela kumac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
kryss napisał:
[b]
kumasz cos z tego.

Akurat. Od kumania glowa boli

Mnie rozwala tylko jego wiara w rosyjska uczciwosc (mam na mysli sledztwo). Nawet cial nie chcialo im sie wkladac do wlasciwych trumien...

Mam przyjaciolke, ktora jeszcze 2 lata temu radowala sie ze "smiesznych" kawalkow typu :kaczka po smolensku, Tuskowi gotowa bylaby nieba uchylic . Dzis mowi "jak ja moglam w to k...a wierzyc ? ". Tylko, ze zaczelo jej cos nie pasowac w tym wszystkim i pomalu, po kawalku zaczela kumac...

Nie wierze ruskim ale tak samo Antoniemu. Nie musze oglądac tv aby mieć swoje zdanie. Ciekawe na podstawie czego ty swoje wyrobiłeś. A co do satrych komunistów to był czas aby ich rozliczyć ale cały obóz solidarnościowy był wtedy zajęty walką o stołki i przywileje dla siebie a teraz jest za późno bo jeden drugiego nienawidzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jak chcesz dyskutowac to odpowiedz na pytania,albo spadaj przed tv,

po instrukcje byles
zielona kominiarke tez masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Prawda jest taka,ze bawia sie nami jak chca,przeciez nigdzie indzie nie ma takiej znienawidzonej nacji jak POLAK(od stanow,az po norwegie,od czechow ,az po petersburg).Sami sie nie szanujemy i pieprzymy na rusow,przeciez oni polkneli nas juz dawno temu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Prawda jest taka,ze bawia sie nami jak chca,przeciez nigdzie indzie nie ma takiej znienawidzonej nacji jak POLAK(od stanow,az po norwegie,od czechow ,az po petersburg)
Kiedys Bismarck slusznie powiedzial "Dajcie polakom sie rzadzic a sami sie wykoncza"
Wbrew wciskaniu tutaj herezji jako "my" nie zgadzajacy sie na teorie spiskowe z tym lotem,raczej nie ogladamy namietnie telewizji TVN,bo raczej Ukryta prawde w kolko nie da sie ogladac,gazet tez raczej nie czytamy a za to uzywamy wlasnych rozumow w pojmowaniu tego swiata.
Kiedys tez Solidarnosc pieprzyla ze obalmy system a bedzie jak w ameryce,no i bylo ale dla waskiej elity.Nie zadne platformersy zniszczyly ten kraj bo raczej juz nie bylo co niszczyc jak wszystko sprywatyzowane bylo,Polska od 20 lat byla niszczona,wiekszosc traktowala pieniadze publiczne jak wlasne no i brali kredyciki,tu znajomemu jakis resorcik dali,sasiada ZUS-em zniszczyli.Te cale PiS to dopiero klamcy,niby walczyli z prywata a sami na odchodne Hindusom 34% udzialu huty T.Sendzimira sprzedali,byli za wejsciem do unii a nagle jak wiater zmienili zdanie,glaby zaczeli sie za wzmacnianie zlotowki mimo ze eksportujemy w 75% za granice co nawet bez kryzysu swiatowego nas by i tak w recesje popchalo.
I taka mala rzecz nie obrazajcie ludzi od lemingow bo ja bym mogl to samo w Wasza strone napisac...
Kan du forstå?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
prawda o filmie
wykonujac razkazy smierc prezydenta
niezalezna.pl/37727-film-na-zlecenie-sen...ne-odkrycie-blogerki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Niezalezna.pl - to taki pudelek polityczny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Rzymski82 udowodniej ze niezalezna klamie
tak jak TVP TVN GW

co z ciebie za dywersant

Konferencja Tuska. - cudotwórca przemawia, chwaląc się osiągnięciami swego rządu.
- A tuż pod Mszczonowem Platforma Obywatelska doprowadziła do uruchomienia nowej, ekologicznej elektrowni, gdzie, zamiast węgla, pali się torfem - chwali się Tusk.
Głos z sali:
- Ale ja tam byłem, tam nie ma żadnej elektrowni!!!!!!!!!!!!
Premier niezrażony peroruje dalej:
- A dzięki staraniom Platformy Obywatelskiej, niedaleko Jasła, wybudowaliśmy eksperymentalny odcinek autostrady czteropasmowej!
Tenże głos z sali:
- Ale tam kuzwa nie ma żadnej autostrady!!!!!!
Nie wytrzymał w końcu Schetyna i wkurzony krzyczy:
- A ty, gościu, zamiast wozić się po Polsce, lepiej byś TVN24 pooglądał!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
CDN. CZ II.
Premier zmieszany, trochę poczerwieniał ogłosił 15 minutową przerwę.
PO przerwie premier mówi że za jego podwójnej kadencji wybudowano nowe drogi ,zakłady szkoły ,przedszkola, szpitale gdy nagle głos z końca sali przerywa monolog premiera i mówi
p.premierze tak było za p. Gierka za waszych rządów powinniście mówić zniszczyliśmy gospodarkę ,sprzedaliśmy najlepsze zakłady,wybudowaliśmy supermarkety które zwolniliśmy z płacenia podatków zlikwidowaliśmy szkoły ,nauczanie historii,teraz sprywatyzujemy szpitale a pozostałe zakłady doprowadzimy do ruiny aby potem tanio inwestorzy zagraniczni mogli kupić .
I na koniec jeszcze jedno pytanie p.premierze.Gzie jest ten pan co był w Mszczonowie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
A jak ja powiem że wczoraj w nocy uprawiałem seks z Jessicą Albą to jak ty byś mógł mi udowodnić że kłamię?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok