ZimnyDrań napisał:
Jednak umiesz czytac ze zrozumieniem, tylko czemu mnie obrazasz? ani mnie nie znasz, nie zrobilem ci nic zlego wkazdym razie odpowiedziales na moje pytanie i dziekuje Gabryielu.
Prawie zawsze , czytam ze zrozumieniem teksty danego tematu , jednak dla zabawy , nabijam się z takich mundralińskich tobie podobnych .
---
ty mnie tym bardziej nie znasz , a jednak nawtykałeś cały worek pomyj , zamiast zastanowić się nad odpowiedziami .
---
To nie Ja odpowiadam Głupio , tylko twoje szczekanie jest o kant dupy rozbić .
---
Zadałeś na forum dwa niby osobne pytania , a jednak oba są ze sobą jak najbardziej powiązane .
---
Myślisz , że na Tym Forum , są tępe Osoby i nie załapią twoich prymitywnych pytań .!?
---
Sieroto , NAV może nawet , wejść tobie na konto i zabrać cały zasiłek z odsetkami , jaki tobie wypłacił , jeżeli udowodni iż oszukałeś NAV ... .
---
Jeżeli wypełniasz karty bezrobotnego lub permitteringu , to masz obowiązek cały czas być w Norge .
Jeżeli chcesz jechać na Święta , a nie zgłosisz tego , to jest to PRZESTĘPSTWO SKARBOWE .
---
Kartę skattekort , dostaje się automatycznie , na podany wcześniej adres , w grudniu lub na początku stycznia .
Jeżeli będziesz w tym czasie w Kraju to karta , będzie czekać w skrzynce pocztowej .
Jednak gdy w kartach napiszesz nieprawdę , a NAV to udowodni to żadna Dziura w Polsce nie uchroni ciebie od zwrócenia pobranej forsy .
---
Gdybyś uczciwie , napisał od razu w czym tkwi twój problem , to już dawno dostał byś , krótką i poważną odpowiedź .
---
A TAK
to
WAL SIĘ Z tym głupim DZIĘKUJĘ ...
---
ECH
BEC... !!!