Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
46 Postów
PIOTR KKKKK
(SSHREKU)
Nowicjusz
no i wysle cie do lekarza na badania krwi i kalu ,,,,by sprawdzic czy masz prace we krwii czy w .....d....upie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
...,, UFO a Zimny Drań ,, ...
---
PROSZĘ NIE OBRAŻAĆ ... UFO ... , to bardzo Inteligentne rozwiązanie , w porównaniu z powyższym "Draniem" ... który co i rusz szypie jak z rękawa ... " MUNDRYMY" ... pytaniami ...
ECH ..
.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Czy jeżeli kupie bilet na prom Świnoujście-Ystad to NAV będzie mógł to sprawdzić u przewoźnika? Nie rozumiejących pytania i przygłupów proszę o nie odpisywanie na to pytanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
ZimnyDrań napisał:
Czy jeżeli kupie bilet na prom Świnoujście-Ystad to NAV będzie mógł to sprawdzić u przewoźnika? Nie rozumiejących pytania i przygłupów proszę o nie odpisywanie na to pytanie.

Ale po co NAV ma to sprawdzac? O ile wiem w jakiejkolwiek sprawie to Ty bedziesz musial wykazac ze plynales tym promem albo nie plynales!
Jezeli masz cos do ukrycia to z poprzednich wypowiedzi wyciagnij wnioski.
Moze dodam jeszcze(bilety na prom akurat sa malo wazne) iz telefon komorkowy tez mozna sprawdzic(smartfony nawet bez karty sim hehehe)-tak na marginesie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
tak sprawdzi ciebie

juz jestes obserwowany i nawet to co piszesz na forum jest sprawdzane

widze ze masz jakas obsesje na NAV --jakas nieskwasyklifikowana choroba

wiem ze sa rozne fobie np arachnofobia , byc moze masz nav-fobie

porozmawiaj o tym ze swoim doktorem , moze nie wszystko mu wyjasniles

pamietaj nie jestes sam !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ZimnyDrań napisał:
Ech ...
ty nadal jesteś tępy do sześcianu ... i pewnie lekko na haju ... dlatego pewnie redagujesz tak a nie inaczej pytania ;
Cytat... :
-"...to NAV będzie mógł to sprawdzić u przewoźnika? .." .
---
ODPOWIEDZ... :
Tak będzie mógł to sprawdzić u przewodnika , jeżeli będzie miał taka potrzebę weryfikacyjną !.
---
---
Nie piszę tego dla ciebie , ponieważ ty i tak wiesz swoje .
---
Piszę to dla Innych Myślących Normalnie , którym może się wydawać iż nie ma takiej możliwości .
---
PAMIĘTAJCIE Norge -Szwecja - Dania , należą do UNII SKANDYNAWSKIEJ i wszystkie dane personalne Obywateli i Rezydentów są w jednej bazie danych .
---
ECH ... co za tępy człowiek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Jednak umiesz czytac ze zrozumieniem, tylko czemu mnie obrazasz? ani mnie nie znasz, nie zrobilem ci nic zlego wkazdym razie odpowiedziales na moje pytanie i dziekuje Gabryielu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
powiatowy frajer ODPIERDOL SIE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wigilia jest normalnie dniem czesciowo pracujacym, wiec NAV moglby wysylac wszystkim tym ktorzy deklaruja chec pozostania na swieta wezwanie do osobistego stawienia do lokalnego biura NAV to samo 27 grudnia oraz w sylwestra ))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ZimnyDrań napisał:
Jednak umiesz czytac ze zrozumieniem, tylko czemu mnie obrazasz? ani mnie nie znasz, nie zrobilem ci nic zlego wkazdym razie odpowiedziales na moje pytanie i dziekuje Gabryielu.
Prawie zawsze , czytam ze zrozumieniem teksty danego tematu , jednak dla zabawy , nabijam się z takich mundralińskich tobie podobnych .
---
ty mnie tym bardziej nie znasz , a jednak nawtykałeś cały worek pomyj , zamiast zastanowić się nad odpowiedziami .
---
To nie Ja odpowiadam Głupio , tylko twoje szczekanie jest o kant dupy rozbić .
---
Zadałeś na forum dwa niby osobne pytania , a jednak oba są ze sobą jak najbardziej powiązane .
---
Myślisz , że na Tym Forum , są tępe Osoby i nie załapią twoich prymitywnych pytań .!?
---
Sieroto , NAV może nawet , wejść tobie na konto i zabrać cały zasiłek z odsetkami , jaki tobie wypłacił , jeżeli udowodni iż oszukałeś NAV ... .
---
Jeżeli wypełniasz karty bezrobotnego lub permitteringu , to masz obowiązek cały czas być w Norge .
Jeżeli chcesz jechać na Święta , a nie zgłosisz tego , to jest to PRZESTĘPSTWO SKARBOWE .
---
Kartę skattekort , dostaje się automatycznie , na podany wcześniej adres , w grudniu lub na początku stycznia .
Jeżeli będziesz w tym czasie w Kraju to karta , będzie czekać w skrzynce pocztowej .
Jednak gdy w kartach napiszesz nieprawdę , a NAV to udowodni to żadna Dziura w Polsce nie uchroni ciebie od zwrócenia pobranej forsy .
---
Gdybyś uczciwie , napisał od razu w czym tkwi twój problem , to już dawno dostał byś , krótką i poważną odpowiedź .
---
A TAK
to
WAL SIĘ Z tym głupim DZIĘKUJĘ ...
---
ECH

BEC... !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok