Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lukasz For (4770 niezalogowanych)
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
bez wzgledu na to gdzie wyjedziesz i jak bardzo bedziesz bredzic zawsze bedziesz ze wsi( w tym negatywnym kontekscie oczywiscie)

Wiec zastanow sie nad rada i poszukaj jakiegos chuja do dupy.

To samo chyba tobie moge powiedziec z tym ze ty pewnie juz dawno znalazles chuja do dupy i to nie jednego dlatego cie tak teraz boli ;d

Za stary jestes inzynierku i za niski poziom prezentujesz, widzisz ja moge tak bez konca, ty pewnie tez, tylko po co? Zawody, kto sie bardziej zwyklina?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
BoniiKlaid napisał:
zwyklina?

ke??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
optimus reaktywacja napisał:
BoniiKlaid napisał:
O i znowu się zaczęło. Ja ubliżam? Kiedy ja ci ubliżyłam? To ty uzywasz takich super argumentow wlasnie jak pedz do mopa, do egiptu, na wies i inne bzdury. Ale coz, wiesniak wiesniakiem zawsze pozostanie

I nie, nie ja bije, chyba was codziennosc bije lol

No debil - A to pewnie byla porada psychologiczna?

I tak, wyciagnij sobie kija z dupy to byla porada psychologiczna, zebys zszedl troche na ziemie i nie opluwal wszystkich w okol bo to tylko pokazuje ze ty jestes gowno wart. Jak za ciezkie do rozszyfrowania to bylo, to sorry hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
Jasna napisał:
BoniiKlaid napisał:
zwyklina?

ke??

I tak nie zrozumiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Znaczenie tego monstrum do mnie dotarło.. ale pytanie było odnośnie tego jak możesz twierdzić, że inni są mniej inteligentni od Ciebie... skoro nawet poprawnie nie umiesz przelać myśli na "papier" i wspomagasz się słowotwórstwem ( niskich lotów zresztą).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
Jasna napisał:
jak możesz twierdzić, że inni są mniej inteligentni od Ciebie...

Gdzie tak stwierdziłam? Chodzi o 'za niski poziom'? Zapytaj kolegów z forum, mamy, kogokolwiek co to znaczy, a później się pruj.
Zresztą nie pisz do mnie bo już za dużo czasu poświęciłam inżynierkowi, żeby zaczynać z jakąś kolejną urażoną dumą.

Nie wpierdalaj się - w waszym języku, żeby dotarło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
BoniiKlaid napisał:
Jasna napisał:
jak możesz twierdzić, że inni są mniej inteligentni od Ciebie...

Gdzie tak stwierdziłam? Chodzi o 'za niski poziom'? Zapytaj kolegów z forum, mamy, kogokolwiek co to znaczy, a później się pruj.
Zresztą nie pisz do mnie bo już za dużo czasu poświęciłam inżynierkowi, żeby zaczynać z jakąś kolejną urażoną dumą.

Nie wpierdalaj się - w waszym języku, żeby dotarło.

UUuuuu poniosło cię.. nerwy nie za mocne, co? Widać jaka z ciebie obserwatorka forum skoro twierdzisz, że to mój język... i jeśli już mowa o "inżynierkach" to ewidentnie też pomyliłaś osoby.

Moja duma ma się świetnie ( taki znak zodiaku i do tego twarda skóra )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jasna napisał:

byk, czy baran?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Jasna napisał:

byk, czy baran?

na literkę B ;p;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
UUuuuu poniosło cię.. nerwy nie za mocne, co? Widać jaka z ciebie obserwatorka forum skoro twierdzisz, że to mój język... i jeśli już mowa o "inżynierkach" to ewidentnie też pomyliłaś osoby.

Hahaha o co Ci w ogóle chodzi? Czy Ty rozumiesz co czytasz czy raczej słabo?
Po pierwsze - obserwatorka forum? Jak mogę być obserwatorką forum, skoro mam tu konto, sama nie wiem od paru tygodni - miesiąca?
A że pomyliłam osoby z inżynierkiem, to też za bardzo nie wiem o co Ci chodzi? Że niby Ciebie nazwałam inżynierkiem, czy że co?

Jak już wyżej pisałam ... nie wcinaj się jak nawet nie wiesz co czytasz i tym bardziej piszesz.
Miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok