Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Bizi > nie wymagaj od tego fioletowego nosa trzezwego myslenia......

To go moze zabic > on jest z tych niereformowalnych.....

Ta sama hurtownia wstawia % do osiedlowych sklepików i ta sama do molochów, wiec jakosc dokładnie taka sama......
pewnie,ze trafija sie nieuczciwi sprzedawcy i walą w rogi swoich klientów sprzedajac lipe.....
tyle, ze ci sprzedawcy czesto nie mają wyboru.......
Kto kumaty wie dlaczego......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
To co mówisz BiZi.... to jedno,a to co ja powiedziałem..... a gabriel potwierdził to drugie
Swego czasu byłem bardzo blisko tematu Do tego jednak trzeba mieć charakter......wiadomo jaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
To co mówisz BiZi.... to jedno,a to co ja powiedziałem..... a gabriel potwierdził to drugie
Swego czasu byłem bardzo blisko tematu Do tego jednak trzeba mieć charakter......wiadomo jaki

ok, ale jezeli zakladamy, ze ktos oszukuje i wlewa lewy alkohol do oryginalnych butelek, rownie dobrze moze go sprzedac do sieci czy tez do osiedlowych sklepow i wtedy nikt nie ma na to wplywu...

a co do alkoholu sprzedawanego tutaj przez "handlarzy" to jak juz dawno temu przestalem kupowac..ze wzgledu na fakt, ze sam raz trafilem na lewa wodke i odchorowalem to ...hehe, dlatego teraz wole zaplacic pare groszy wiecej i kupic w vinn niz pic jakies wynalazki od handlarzy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(IRASas)
Wiking
widze ze sie dyskusja rozwinęła.. dziekuje wszystkim. wiec za 1l w sklepie okolo 350K a za pół litra?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(IRASas)
Wiking
oczywiscie mowa cały czas o Ballantine's
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ja wlasnie przywiozlem sobie whiskey i za litra zaplacilem 179DKK ))) kocham promy wycieczkowe....

i tak - w vinmonopolecie kupisz za 350 pol litra.. jakbys sie do SWE wybieral - jesli masz niedaleko do granicy to tam masz prawie polowe taniej jakby co....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
IRASas napisał:
widze ze sie dyskusja rozwinęła.. dziekuje wszystkim. wiec za 1l w sklepie okolo 350K a za pół litra?

cena z Oslo, CCVest Lilleaker - nettbutikk

Ballantine's Finest - 0.5l Kr. 287,-

Ballantine's Finest - 1l Kr. 479,-

Tutaj mozesz sprawdzic ceny alkoholu w Norwegii

www.vinmonopolet.no/vareutvalg/sok?query...ky%3B100.00+-+100.99
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
IRASas napisał:
NÓŻ KUŹWA....!!! , czy JA tobie nie podałem Norweskiej strony sklepowej z tym trunkiem !.
---
A może nie potrafisz normalnie używać internetu...!?
Ewentualnie walisz w bambuko...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
gabriel napisał:
IRASas napisał:
NÓŻ KUŹWA....!!! , czy JA tobie nie podałem Norweskiej strony sklepowej z tym trunkiem !.
---

dlatego wyslalem po raz drugi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(IRASas)
Wiking
gabriel napisał:
IRASas napisał:
---

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SORY Gabriel ze przeoczyłem ten link po mimo tego iż tak pieknie wyróżniasz sie na fioletowo..
Piekny kolor. Typowo męski.
WSZYSTKO JUZ WIEM.. DZIEKI.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok