Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wymiana pieniedzy - Norwegia

34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
hej moze ktos z was wie czy w norwegi jest jakis bank co wymienia polskie zlotowki na korony norweskie bo kolezanka szuka banku i chcialby wymienic pieniadze z gory dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Stały Bywalec
Kolezanka nie pismienna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
ze co !!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
niech poszuka kogos kto do pl jedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ciężko znaleźć taki bank.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
tu wymieniają.

www.forex.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
paula2117 napisał:
hej moze ktos z was wie czy w norwegi jest jakis bank co wymienia polskie zlotowki na korony norweskie bo kolezanka szuka banku i chcialby wymienic pieniadze z gory dzieki
Na lotnisku Gardermoen na dolnym pasażu , są takie wymienialne bankomaty ...Które wymieniają pieniądze z złotówek na Korony ...
---
Tylko czy to jest Interes ? .
---
Jak ostatnio widziałem , to kurs jest bardzo "bandycki" , gorszy niż w Naszych Kantorach na Okęciu .
---
Nie lepiej schować i mieć przy powrocie jak znalazł .
---
Ja zawsze trzymam 300-500-zł. w rezerwie ...i jak wracam , to nie szukam nerwowo bankomatów ...

W Oslo , Każdy większy Bank , ma okienko do wymiany walut i złotówki też przyjmują , jednak tylko duże nominały i papierowe ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Paula M....
(paula2117)
Nowicjusz
dzieki za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Edmund Zdun
(EdmundZdun)
Wiking
Jest taki kantor jak Amronet. Zakładałem tutaj konto dość dawno, ale korzystam raczej okazjonalnie. Na stronie amronet.pl są podane aktualne kursy po jakich wymieniają. Opłaca się, zwłaszcza jeśli chodzi o Euro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Konrad Pałkowski
(KonradPalkowski)
Wiking
Pieniądze najlepiej wymieniać w kantorach internetowych, ponieważ oferują znacznie lepsze kursy, niż kantory stacjonarne. Sam korzystam z usług Amronet i jestem bardzo zadowolony z ich jakości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok