Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Tomasz (3035 niezalogowanych)
26 Postów
Renata` D......
(Renata87)
Wiking
Grubas napisał:
Renata87 napisał:
Jedyne, co mogę Ci powiedzieć, to to, że zajmowałam się kiedyś takimi rzeczami zawodowo - stąd pewność co do własnych przekonań.

Porwaniami? To troche ryzykowne, mam nadz, ze zmienilas zawod.

Źle to zabrzmiało - nie dzieci nie porywałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...jesli

nawet,to co to za organy

w takiej malej madzi.toz to raczej organiki...nieoplacalna sprawa!

Tak myślisz? A co jeśli biorca jest niemowlakiem w potrzebie?

Wątpię, żeby Madzia trafiła do swoich rodziców, niestety...
Jedyne czego możemy sobie życzyć, to tego by mała byłą bezpieczna i miała szczęśliwe życie.
Współczuję rodzicom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
buniusia79 napisał:
brzydal napisał:
...jesli

nawet,to co to za organy

w takiej malej madzi.toz to raczej organiki...nieoplacalna sprawa!

Tak myślisz? A co jeśli biorca jest niemowlakiem w potrzebie?

Wątpię, żeby Madzia trafiła do swoich rodziców, niestety...
Jedyne czego możemy sobie życzyć, to tego by mała byłą bezpieczna i miała szczęśliwe życie.
Współczuję rodzicom.

..."Dziś wieczorem w Sosnowcu odnaleziono zwłoki półrocznej Madzi. Ciało odnalazła grupa Krzysztofa Rutkowskiego - dowiedział się Onet. Z informacji do których dotarliśmy wynika, że dziewczynka zginęła w wyniku wypadku, a ciało ukryła matka.

W godzinach wieczornych grupa detektywa Rutkowskiego odnalazła ciało półrocznej Madzi. Zwłoki dziewczynki były ukryte pod drzewem nad Czarną Przemszą. Miejsce wskazała matka dziewczynki.

Z informacji do których dotarł Onet wynika, że dziewczynka zginęła przez przypadek. Według relacji matki dziecko wypadło jej z kocyka w domu, uderzyło główką o próg i zmarło. Będąca w szoku matka ukryła zwłoki. Historia z napadem i porwaniem została przez nią wymyślona."...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
ale szok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
to nie jest moj koment.. nie chce im sie pisac... ale w 100% pokrywa sie z moim zdaniem..

"Niesamowite jacy podli potrafią być ludzie. Matka tej dziewczynki powinna dostać dodatkowy rok odsiadki za KAŻDĄ osobę, która poświęciła swój czas i pomagała szukać dziewczynki. I nie mówie tu nawet o służbach mundurowych. Nagłośnienie całej sprawy w mediach, wywiady, detektyw. A okazuje się, że była to zwykła maskarada. Gardzę tą kobietą. Nie dlatego, że dziewczynka zginęła - wypadki się zdarzają. Ale dlatego, że zrobiła tą fałszywą szopkę. A najgorsze jest to, że gdy następnym razem będzie porwanie małego dziecka, część ludzi, którzy być może mogli by pomóc, pomyśli: To pewnie podobna historia i nie ma co sobie głowy zawracać."

ACTA rzadzi hehehhe. jak zawsze podam tez linka skad to wzailem: sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul/galeria...d,t,zid.html#galeria
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gabriel napisał:
Moim zdaniem ...
---
Z tego , całego artykułu który czytałem , to niezbyt precyzyjnie wynika , ta cała rozpacz Matki i jej niespójne wyjaśnienia ...!!! .
Może dostała za słabo w głowę , albo szok po widoku pustego wózka , był silniejszy emocjonalnie , od początkowego i z góry zakładanego , upozorowanego szoku ...!!! .
---
Pożyjemy OBACZYMY..
!!!

----
I TAK TO BYWA ...!!!

A Świstak dalej zawija w sreberka ...
---
A naiwny Naród wpłacał pieniądze na nagrodę ... , nawet specjalne konto otworzono ...
---
Nie minęło nawet ...DWA TYDNIE , JAK BAŃKA PĘKŁA ...
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ania J.
(ana79)
Nowicjusz
JLK21 napisał:
to nie jest moj koment.. nie chce im sie pisac... ale w 100% pokrywa sie z moim zdaniem..

"Niesamowite jacy podli potrafią być ludzie. Matka tej dziewczynki powinna dostać dodatkowy rok odsiadki za KAŻDĄ osobę, która poświęciła swój czas i pomagała szukać dziewczynki. I nie mówie tu nawet o służbach mundurowych. Nagłośnienie całej sprawy w mediach, wywiady, detektyw. A okazuje się, że była to zwykła maskarada. Gardzę tą kobietą. Nie dlatego, że dziewczynka zginęła - wypadki się zdarzają. Ale dlatego, że zrobiła tą fałszywą szopkę. A najgorsze jest to, że gdy następnym razem będzie porwanie małego dziecka, część ludzi, którzy być może mogli by pomóc, pomyśli: To pewnie podobna historia i nie ma co sobie głowy zawracać."

ACTA rzadzi hehehhe. jak zawsze podam tez linka skad to wzailem: sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul/galeria...d,t,zid.html#galeria

To nawet nie jest kobieta a tylko jej nędzna imitacja......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Zwlok jeszcze nie znaleziono... Masakra jakas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
Okropna historia - po której było widać że coś jest nie tak (rozpacz na twarzy i stoicki spokój podczas pytań o szanse odnalezienia córki).

I jeszcze 2 dni temu zerwałem od znajomych ochrzan za słowa że "coś tu śmierdzi..."

Ale tego że dziecko zginęło w wypadku, a matka w afekcie zachowała się w idiotyczny sposób, raczej nie przewidywałem...

Teraz nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony zaciska się pięść, a z drugiej strony współczuję matce o ile teraz mówi prawdę...

---
Co do pana Rutkowskiego... - profesjonalnie to on się nie zachował...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok