Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Super watek!!!! Dowiedzialem sie czego mi osobiscie brakuje (hytta nad woda) od reprezentacji plci odmiennej,wiem teraz jak zaiponowac:bilety lotnicze w kieszeni,portfel???,musze nakleic pare napisow na szyby mojej fury ktore i tak niewiele beda mi mowily,zaszyc kieszenie w spodniach marki levis 501,kupic dres z trzema paskami(nie bardzo wiem czy wzdluz pionowo czy poziomo ale to szczegol),dowiedziec sie co to franczyza albo franczyzna abym mogl pogadac na powazne tematy,zdobyc do wieczora wyksztalcenie uniwersyteckie(zamierzam skoczyc na miasto dzisiaj) i jeszcze pare szcegolow o ktorych nie mialem pojecia!!!!!!
Dziekuje wszystkim!!!!!! Tak podbudowany i uzbrojony w wiedze ruszam na podboj nie tylko Polskich dziewczyn(o kobietach nie wspomne) !!!!!!!

No moze zamiast tego portfela, paskow, levisow wystarczy piłka w bagazniku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Hilton napisał:
saka napisał:
kami napisał:
witaj marteczka nikt cie nie zlinczuje bo kazdy ma swoja opinie i moze sie wypowiedziec a chyba dawno nie było cie na forum bo oststnio nikt nikomu nie jechał ale prosze cie jak inaczej zareagowac jak kolo ma dziewczyny za tepe blachay ktore poleca na jego fure wybacz mi ale nie mozna w tej sytuacji zareagowac inaczej ??????

tylko, że dodanie zdjęcia przy samochodzie jeszcze nie świadczy o jego poglądach na temat kobiet. wiele osób ma bzika na punkcie samochodów.
za to co świadczy o jego podejściu do ludzi, to są jego wypowiedzi, nazwijmy to "nieuniwersyteckie"

Tak saka, a my jestesmy inwalidami umysłowymi i jak na złość skojarzylismy :
1. samochód marki jakiejstam
2. pytanie o dziewcznyny
3. pełny rozkrok bohatera ze zdjecia
4. rece w "oszukanych" kieszeniach. czyli takich niby kieszeniach.
Te wszystkie rzeczy to tylko zbieg okolicznosci a my jak hjeny

to już są twoje słowa. nie sądzi się ludzi po wyglądzie, a po tym co ma do powiedzenia i jaki jest (abstrahując od faktu, że gość udowodnił, że nie ma wiele do powiedzenia). i uważam niektóre z tych wypowiedzi za złośliwe. niestety paweł "pięknie" dał się prowokować.
i wszyscy są tacy mądrzy, a byk na byku!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hilton napisał:
Super watek!!!! Dowiedzialem sie czego mi osobiscie brakuje (hytta nad woda) od reprezentacji plci odmiennej,wiem teraz jak zaiponowac:bilety lotnicze w kieszeni,portfel???,musze nakleic pare napisow na szyby mojej fury ktore i tak niewiele beda mi mowily,zaszyc kieszenie w spodniach marki levis 501,kupic dres z trzema paskami(nie bardzo wiem czy wzdluz pionowo czy poziomo ale to szczegol),dowiedziec sie co to franczyza albo franczyzna abym mogl pogadac na powazne tematy,zdobyc do wieczora wyksztalcenie uniwersyteckie(zamierzam skoczyc na miasto dzisiaj) i jeszcze pare szcegolow o ktorych nie mialem pojecia!!!!!!
Dziekuje wszystkim!!!!!! Tak podbudowany i uzbrojony w wiedze ruszam na podboj nie tylko Polskich dziewczyn(o kobietach nie wspomne) !!!!!!!

A ta pilka to do metalu czy do drzewa?????? Kazdy szczegol jest na wage zlota!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
kami napisał:
saka napisał:
kami napisał:
witaj marteczka nikt cie nie zlinczuje bo kazdy ma swoja opinie i moze sie wypowiedziec a chyba dawno nie było cie na forum bo oststnio nikt nikomu nie jechał ale prosze cie jak inaczej zareagowac jak kolo ma dziewczyny za tepe blachay ktore poleca na jego fure wybacz mi ale nie mozna w tej sytuacji zareagowac inaczej ??????

tylko, że dodanie zdjęcia przy samochodzie jeszcze nie świadczy o jego poglądach na temat kobiet. wiele osób ma bzika na punkcie samochodów.
za to co świadczy o jego podejściu do ludzi, to są jego wypowiedzi, nazwijmy to "nieuniwersyteckie"

hmm niby tak ale jak chcesz poznac kogos normalnego bo czujesz sie samotny z naciskiem na słowo NORMALNEGO to raczeej nie dajesz takich pozerskich fotek podejrzewam nie jestem przekonana ze gdyby kolo dał focie siebie np jak naprawia,myje itp owe auto odniósł by oczekiwany efekt a i by dał do zrozumienia ze lubi auta

i jego poza na tym zdjeciu mowi mi wiecej o jego zachowaniu niz jego teksty pisane

niby tak, ale nigdy się nie ma pewności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hilton napisał:

A ta pilka to do metalu czy do drzewa?????? Kazdy szczegol jest na wage zlota!!!!!

królestwo, nie w tym kierunku piłka okrągła, skórzana, ogólnie do gry sport ma na mysli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
saka napisał:
.
...i wszyscy są tacy mądrzy, a byk na byku!!!

wiesz juz dawno ustaliliśmy ze do błedow ort sie nie czepiamy bo kazdemu zdarza sie je popełnić szczegolnie ze niektórzy mysla szybciej niz pisza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
kami napisał:
saka napisał:
.

wiesz juz dawno ustaliliśmy ze do błedow ort sie nie czepiamy bo kazdemu zdarza sie je popełnić szczegolnie ze niektórzy mysla szybciej niz pisza

niech zatem i tak będzie, ale osobiście uważam jakość za ważniejszą niz tempo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:
saka napisał:
.

byk na byku?? co to za zboczenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hilton napisał:
Hilton napisał:

królestwo, nie w tym kierunku piłka okrągła, skórzana, ogólnie do gry sport ma na mysli

Kurcze ja to zawsze musze pomyslec w innym kierunku Chyba dlatego jestem sam bo jak widze ladna dziewczyne to tez mysle w innym kierunku!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ta pilka to do metalu czy do drzewa?????? Kazdy szczegol jest na wage zlota!!!!! [/quote]
królestwo, nie w tym kierunku piłka okrągła, skórzana, ogólnie do gry sport ma na mysli [/quote]
Kurcze ja to zawsze musze pomyslec w innym kierunku Chyba dlatego jestem sam bo jak widze ladna dziewczyne to tez mysle w innym kierunku!!!! [/quote]

Hmmm, a dokładniej? Myslisz w kierunku zeby ci od razu dzieci rodziła, czy wrecz przeciwnie? Ale wiesz... musisz coś wiecej powiedziec, bo kazdy szczegół jest na wage złota.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok