Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
giovi2 napisał:
Oj tam,motorowka!!!!!!!!!Spojrzcie na ten biceps!!!!!!!No no ulv,a ja mialam wrazenie ze tam masz wiecej obrazkow
Oj tam czepiasz sie szczegolow Narysujesz sobie nowe ladniejsze!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
Oj tam,motorowka!!!!!!!!!Spojrzcie na ten biceps!!!!!!!No no ulv,a ja mialam wrazenie ze tam masz wiecej obrazkow

bo mialem wiecej, bo to bylo moje chobbi ... ale wiesz, na wszelki wypadek to se je z henny zrobilem bo z tym
chobbi to roznie jest... i pomazalem je wszystkie jak juz se zmienilem chobbi na motorowe i bicepsa ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
ulv72 napisał:
retier1 napisał:

No , jesli na takie coś nie lecą dziewczyny ULV no to już nie wiem nic

no wiesz retier, tak po cichu powiem ci, ze boje sie troche, ze ten krolestwo za konia przebije mnie swoja fura
wiesz ile takie tu w norge kosztuja ??? moze se kiedys kupie tyz...
ale nie mow nikomu, tak jakby to bylo na priv, dobra ? sztama ?
Ma się rozumieć ulv,ale wiesz,konie mają duże uszy i jak znajdzie takiego co MU się odda za to królestwo to co WTEDY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
retier1 napisał:
ulv72 napisał:
retier1 napisał:

No , jesli na takie coś nie lecą dziewczyny ULV no to już nie wiem nic

no wiesz retier, tak po cichu powiem ci, ze boje sie troche, ze ten krolestwo za konia przebije mnie swoja fura
wiesz ile takie tu w norge kosztuja ??? moze se kiedys kupie tyz...
ale nie mow nikomu, tak jakby to bylo na priv, dobra ? sztama ?
Ma się rozumieć ulv,ale wiesz,konie mają duże uszy i jak znajdzie takiego co MU się odda za to królestwo to co WTEDY

CHOLERA RETIER NIE POMYSLALEM PRZECIEZ JA KOBYLY POWINNEM SZUKAC NIE KONIA NARESCIE KTOS WSKAZAL MI DROGE Ulv jak tylko bedziesz mial ochote udostepnie moje cacko,na zdjeciu mam przeciez zapasowy transport nie prawdaz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
ulv72 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Ulv kupiony za gotowke!!!!!!!!!!!!!!!! w Peweksie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To byly czasy TIC-TAC I GUMA DONALD W KIESZENI I WSZYSTKIE W PRZEDSZKOLU BYLY MOJE!!!!!!!

nooo.....a byly to czasy, byly.... sie teskni troszeczke, tez tak mam
a zdjecie z bialym niedzwiedziem z zakopanego tez masz ?
i z dziadkiem mrozem z przedszkola ? no bo przeciez mikolaja to wtedy nie bylo
wrocilbym sie do tych czasow powiem ci, tak chociaz na chwile..... przytulic sie do tej
przedszkolanki, co to niby dziadkiem mrozem byla

Niestety ja przytulić Mikołaj z dawnych czasów bym nie mogła, bo wtedy to przebierał się za niego woźny,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
renat35 napisał:
ulv72 napisał:
Ulv kupiony za gotowke!!!!!!!!!!!!!!!! w Peweksie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To byly czasy TIC-TAC I GUMA DONALD W KIESZENI I WSZYSTKIE W PRZEDSZKOLU BYLY MOJE!!!!!!!

nooo.....a byly to czasy, byly.... sie teskni troszeczke, tez tak mam
a zdjecie z bialym niedzwiedziem z zakopanego tez masz ?
i z dziadkiem mrozem z przedszkola ? no bo przeciez mikolaja to wtedy nie bylo
wrocilbym sie do tych czasow powiem ci, tak chociaz na chwile..... przytulic sie do tej
przedszkolanki, co to niby dziadkiem mrozem byla

Niestety ja przytulić Mikołaj z dawnych czasów bym nie mogła, bo wtedy to przebierał się za niego woźny,

No tak Renat wspolczuje bo to bylo by juz jak z TELETUBISIAMI!!!!! ALBO JAK Z NASZYM NIESLAWNYM REZYSEREM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
Ulv zima idzie zaloz pokrowiec bo znowu bedziesz musial odsniezac kuchnie!!!!!!!!!

ech.... przyznaje sie bez bicia... to prawda, zdarzylo mi sie do tego pojemniczka w zmywarce do naczyn
nalac pluny zwanego ZALO ...czyli Ludwik po naszemu ...
sie nie smiac dziewczyny prosze tylko, pierwszy raz obslugiwalem te cholerna zmywarke...
tyle piany to chyba w zadnej dyskotece nie mieli co ja na mieszkaniu...

nie wiem tylko do dzis, czemu na drugi dzien wpadlem na pomysl, ze jak do tej zmywarki naleje znowu tego
ZALO ale tak juz tylko troszeczke, ledwie pare kropelek , to bedzie OK ...

nie bylo...

Ulv ,jak juz miales tyle piany na chacie to bylo wolac jakies sasiadki,by byla impreza pelna geba,a i posprzatac moze by pomogly,wytlumaczyly jak sie tego uzywa.Nic nie myslisz chlopie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
ulv72 napisał:
Ulv zima idzie zaloz pokrowiec bo znowu bedziesz musial odsniezac kuchnie!!!!!!!!!

ech.... przyznaje sie bez bicia... to prawda, zdarzylo mi sie do tego pojemniczka w zmywarce do naczyn
nalac pluny zwanego ZALO ...czyli Ludwik po naszemu ...
sie nie smiac dziewczyny prosze tylko, pierwszy raz obslugiwalem te cholerna zmywarke...
tyle piany to chyba w zadnej dyskotece nie mieli co ja na mieszkaniu...

nie wiem tylko do dzis, czemu na drugi dzien wpadlem na pomysl, ze jak do tej zmywarki naleje znowu tego
ZALO ale tak juz tylko troszeczke, ledwie pare kropelek , to bedzie OK ...

nie bylo...

Ulv ,jak juz miales tyle piany na chacie to bylo wolac jakies sasiadki,by byla impreza pelna geba,a i posprzatac moze by pomogly,wytlumaczyly jak sie tego uzywa.Nic nie myslisz chlopie

mowi sie, ze do trzech razy sztuka moge sprobowac jeszcze raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pawel2jz)
Wiking
Takich przyjaciol jak ty to wybacz ale nie szukam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pawel2jz)
Wiking
Nastepny inteligrent. Dlugo nad tym myslales?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok