Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
do saski
niby tak ale to jest nasze kochane luzne forum nie jakies oficjalne:/ w domku raczej tez nie chodzisz w galowych ciuchach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
kami napisał:
saka napisał:
.
...i wszyscy są tacy mądrzy, a byk na byku!!!

wiesz juz dawno ustaliliśmy ze do błedow ort sie nie czepiamy bo kazdemu zdarza sie je popełnić szczegolnie ze niektórzy mysla szybciej niz pisza

byk na byku?? co to za zboczenie?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
luźne... hmmm jak się nie jest na celowniku

nie, nie chodzę na galowo, ale też nie noszę szmat. ktoś już wcześniej wspominał o umiarze. i słusznie to uczynił.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
kami napisał:
Hilton napisał:
kami napisał:
saka napisał:
.
...i wszyscy są tacy mądrzy, a byk na byku!!!

wiesz juz dawno ustaliliśmy ze do błedow ort sie nie czepiamy bo kazdemu zdarza sie je popełnić szczegolnie ze niektórzy mysla szybciej niz pisza

byk na byku?? co to za zboczenie?

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
ja zawsze na galowo, pozostało mi po szkole podstawowej i marynarskim kołnierzyku- a jak siadam przed monitorem to zawsze nieskazitelny makijaż , przecież ludzie patrzą, tak mówią, że przez sieć wszystko widać hihihihi, więc na wszelki i na na pohybel szpiegom - hihihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hmmm, a dokładniej? Myslisz w kierunku zeby ci od razu dzieci rodziła, czy wrecz przeciwnie? Ale wiesz... musisz coś wiecej powiedziec, bo kazdy szczegół jest na wage złota. [/quote]

Oj przeciez to oczywiste!!!!! Kazdy facet widzacy np: dziewczyne tanczaca na stole, w naszym slawnym klubie Tors ,ubrana w mini mini,w humorze wskazujacym na conajmniej pojemnosc 0,5 litra w sobie,tanczaca w stylu ".....wyginam smialo cialo......." MYSLI TYLKO O JEDNYM- maly domek na przedmiesciu,gromadka dzieci w bawiaca sie w ogrodku,piesek poszczekujacy,zapach pieczonego mieska na grillu,ta o to wlasnie wymarzona kobieta zazywajaca kampieli slonecznych na lezaku obok Mnie czytajacego gazete,oboje popijamy drinka z parasolka i rozmawiamy na temat wyzszosci religi katolickiej nad wiera muzulmanska w kontekscie seksizmu i horob wenerycznych i malp czlekoksztaltnych!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Hmmm, a dokładniej? Myslisz w kierunku zeby ci od razu dzieci rodziła, czy wrecz przeciwnie? Ale wiesz... musisz coś wiecej powiedziec, bo kazdy szczegół jest na wage złota.

Oj przeciez to oczywiste!!!!! Kazdy facet widzacy np: dziewczyne tanczaca na stole, w naszym slawnym klubie Tors ,ubrana w mini mini,w humorze wskazujacym na conajmniej pojemnosc 0,5 litra w sobie,tanczaca w stylu ".....wyginam smialo cialo......." MYSLI TYLKO O JEDNYM- maly domek na przedmiesciu,gromadka dzieci w bawiaca sie w ogrodku,piesek poszczekujacy,zapach pieczonego mieska na grillu,ta o to wlasnie wymarzona kobieta zazywajaca kampieli slonecznych na lezaku obok Mnie czytajacego gazete,oboje popijamy drinka z parasolka i rozmawiamy na temat wyzszosci religi katolickiej nad wiera muzulmanska w kontekscie seksizmu i horob wenerycznych i malp czlekoksztaltnych!!!! [/quote]

To chyba ta naklejka, o której ulv wczesniej pisal, na tylna szyba samochodowa, bardzo ci sie przyda. Moze na allegro mozna kupic. zawsze to juz jakis kroczek do przodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Hmmm, a dokładniej? Myslisz w kierunku zeby ci od razu dzieci rodziła, czy wrecz przeciwnie? Ale wiesz... musisz coś wiecej powiedziec, bo kazdy szczegół jest na wage złota.

Oj przeciez to oczywiste!!!!! Kazdy facet widzacy np: dziewczyne tanczaca na stole, w naszym slawnym klubie Tors ,ubrana w mini mini,w humorze wskazujacym na conajmniej pojemnosc 0,5 litra w sobie,tanczaca w stylu ".....wyginam smialo cialo......." MYSLI TYLKO O JEDNYM- maly domek na przedmiesciu,gromadka dzieci w bawiaca sie w ogrodku,piesek poszczekujacy,zapach pieczonego mieska na grillu,ta o to wlasnie wymarzona kobieta zazywajaca kampieli slonecznych na lezaku obok Mnie czytajacego gazete,oboje popijamy drinka z parasolka i rozmawiamy na temat wyzszosci religi katolickiej nad wiera muzulmanska w kontekscie seksizmu i horob wenerycznych i malp czlekoksztaltnych!!!! [/quote]

kurcze chcesz miec mnie na sumieniu
czytajac to az sie zachłystałam żelka :////
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
całkiem fajna lektura do czytania......
a i program ,,śmiechu warte,, sie przy tym temacie chowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adis)
Wiking
masz racje vanessa 30 a naj lepszy ubaw to z tych platynowców,jak oni walczą o swą pozycję na forum,czasem gold-om dadzą luzu ale nie za wiele,a nie które panie to aż mają mokro bo kolega fotke ala bond wstawił i po postach czuć że [color=#FF0000]NUSZKI{specjalna dedykacja dla ulv} zmiękły,a najlepsze jest to że wyśmiewają się z innych a sami nie potrafią napisać dob{rz?ż}e to są jaja większe niż bicepsy i zad ale czy wypada się śmiać z czyjegoś nieszczęścia????
KOMENTARZE NIE MILE WIDZIANE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok