pawel2jz napisał:
Haaaa pekam ze smiechu, dobre.
Na marginesie umyj wlosy bo troszke ci sie przetluscily.
A ty to kto jestes, wujek dobra rada??? Ja tobie (tak na marginesie) nie udzielam rad co powinienes. A ty wszystkim mówisz co powinni. Zachowaj swoje rady dla tej jednej jedynej i jej tłumacz ze musi łajt kozaczki zdjąć bo ci porysuje blache. Własciwie jak juz mi o moich włosach mówisz, to moze poradziłbys jakis dobry szampoo?? Chociaz nie z twojego doswiadczenia hahahah, ale moze cos ci sie obiło o uszy o dobrych kosmetykach dla ludzi, którzy mają włosy?????
NA MARGINESIE , jak to sie stalo ze "jestes po anglistyce"? Pytam, gdyz zachodze w głowę, jak WOGULE
dostałes sie na studia? Z takim błędami ortograficznymi jak popełniasz, nie zdałbys matury nawet. A ta konieczna jest aby studiowac. Oszczedz sobie głodnych kawałków o dysortografii itp. ...... Podłącz sie pod kompresor... moze uda ci sie zdobyc taka sylwetkę jak na zaprezentował ulv wczoraj. Wtedy moze... jakas... polska dziewczyna w Oslo...............sie zapatrzy na ciebie
Haaaa pekam ze smiechu, dobre.
Na marginesie umyj wlosy bo troszke ci sie przetluscily.
A ty to kto jestes, wujek dobra rada??? Ja tobie (tak na marginesie) nie udzielam rad co powinienes. A ty wszystkim mówisz co powinni. Zachowaj swoje rady dla tej jednej jedynej i jej tłumacz ze musi łajt kozaczki zdjąć bo ci porysuje blache. Własciwie jak juz mi o moich włosach mówisz, to moze poradziłbys jakis dobry szampoo?? Chociaz nie z twojego doswiadczenia hahahah, ale moze cos ci sie obiło o uszy o dobrych kosmetykach dla ludzi, którzy mają włosy?????
NA MARGINESIE , jak to sie stalo ze "jestes po anglistyce"? Pytam, gdyz zachodze w głowę, jak WOGULE