Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
pawel2jz napisał:
Haaaa pekam ze smiechu, dobre.
Na marginesie umyj wlosy bo troszke ci sie przetluscily.

A ty to kto jestes, wujek dobra rada??? Ja tobie (tak na marginesie) nie udzielam rad co powinienes. A ty wszystkim mówisz co powinni. Zachowaj swoje rady dla tej jednej jedynej i jej tłumacz ze musi łajt kozaczki zdjąć bo ci porysuje blache. Własciwie jak juz mi o moich włosach mówisz, to moze poradziłbys jakis dobry szampoo?? Chociaz nie z twojego doswiadczenia hahahah, ale moze cos ci sie obiło o uszy o dobrych kosmetykach dla ludzi, którzy mają włosy?????

NA MARGINESIE , jak to sie stalo ze "jestes po anglistyce"? Pytam, gdyz zachodze w głowę, jak WOGULE dostałes sie na studia? Z takim błędami ortograficznymi jak popełniasz, nie zdałbys matury nawet. A ta konieczna jest aby studiowac. Oszczedz sobie głodnych kawałków o dysortografii itp. ...... Podłącz sie pod kompresor... moze uda ci sie zdobyc taka sylwetkę jak na zaprezentował ulv wczoraj. Wtedy moze... jakas... polska dziewczyna w Oslo...............sie zapatrzy na ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
PATRIOTKA napisał:
hmm , bardziej egzotycznego...to na sloniu jezdzisz , czy na wielbladzie?

buahahahahahaha świetne poczucie humoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Oj, nie zauwazyłam wczesniej, ale masz cudowny, dopełniający całości napis na bocznej szybie twojego Bardzo Małego Wozu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hilton dla takich jak on sa prywatne szkoły w ktorych nie wazne czy chodzisz wazne ze płacisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Sorki ale na motoryzacji nie bardzo sie znam moze mi ktos wytłumaczyc o co chodzi z tym napisem kong???
co to jakis tuning czy wypozyczalnia samochodow???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Oj Hilton Ty, to sie musisz czepiac wszystkiego
Chlopak sie pomylil a Ty juz mu jedziesz.Jemu nie chodzilo o anglistyke,tylko o franczyze.
Stral sie jak mogl chlopaczyna aby otworzyc jakas" Kleopatre" czy "Sfinksa"
(bo on w te klimaty egzotyczne lubi wkraczac) ale kuuurrrrrrrrrrrczeeee nie udalao sie bo wszyscy stali przy lokalu i robili sobie fotki przed jego wypasiona bryka.No i wlasnie teraz juz jest PO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:
Sorki ale na motoryzacji nie bardzo sie znam moze mi ktos wytłumaczyc o co chodzi z tym napisem kong???
co to jakis tuning czy wypozyczalnia samochodow???

Kanskje kommer kongen ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
ulv72 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Ulv kupiony za gotowke!!!!!!!!!!!!!!!! w Peweksie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To byly czasy TIC-TAC I GUMA DONALD W KIESZENI I WSZYSTKIE W PRZEDSZKOLU BYLY MOJE!!!!!!!

nooo.....a byly to czasy, byly.... sie teskni troszeczke, tez tak mam
a zdjecie z bialym niedzwiedziem z zakopanego tez masz ?
i z dziadkiem mrozem z przedszkola ? no bo przeciez mikolaja to wtedy nie bylo
wrocilbym sie do tych czasow powiem ci, tak chociaz na chwile..... przytulic sie do tej
przedszkolanki, co to niby dziadkiem mrozem byla

hie hie hie jedno w gowie!!!!
u mnie przedszkolanki były w większości i to zdecydowanej wredne, delikatnie powiedziawszy...
ale fajnie, że jednak są inne przedszkolanki na tym świecie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
pawel2jz napisał:
U mnie to nie problem bo Jestem po anglistyce a poza tym pracowalem przez 4 lata w GB.

o matko i córko!!!!! i takie ortografy walisz???? przyszłości polskiej edukacji!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Oj Hilton Ty, to sie musisz czepiac wszystkiego
Chlopak sie pomylil a Ty juz mu jedziesz.Jemu nie chodzilo o anglistyke,tylko o franczyze.
Stral sie jak mogl chlopaczyna aby otworzyc jakas" Kleopatre" czy "Sfinksa"
(bo on w te klimaty egzotyczne lubi wkraczac) ale kuuurrrrrrrrrrrczeeee nie udalao sie bo wszyscy stali przy lokalu i robili sobie fotki przed jego wypasiona bryka.No i wlasnie teraz juz jest PO

franczyzne powiadasz?? franczyzna +bmw ale bmw to niemczyzna, no no plus polska dziweczyna i to wszystko wOslo. Trudne. Trudne do zrealizowania.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok