Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Bednarczyk przemek brach Lily Liliana Przemyslaw Piskorz marta K RafałTDW Karol2101 Mateusz Karassek Kocurro87 (3208 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie wiem o co ty prosisz dziewczyno ???

to jest zwyczajne fałszowanie dokumentów i grozi za to kara , na pewno nie lżejsza niż w Polsce

trzeba na prawdę mieć zdrowo nawalone w głowie żeby jeździć na sfałszowanym prawku -- proponuję dodrukować sobie 1 milion nok w nominałach np. 1000 i wszystko będzie ok >

hahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
buniusia79 napisał:
gabriel lubię Twoje wpisy, serio, ale czasami za szybko naginasz.
Nie znasz mnie, za mało jest moich wpisów na tym forum i nie możesz być pewien czy napisałam to z ironią czy nie. Pożyjesz zobaczysz Przeczytaj sobie raz jeszcze mój wpis i wyczuj chłopie ironię.

btw. wieRZę nie wieŻę w tym kontekscie

tez jej wspolczuje....bedzie miala przerabane, za poslugiwanie sie falszywymi dokumentami grozi do 5 lat wiezienia....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
nie wiem o co ty prosisz dziewczyno ???

to jest zwyczajne fałszowanie dokumentów i grozi za to kara , na pewno nie lżejsza niż w Polsce

trzeba na prawdę mieć zdrowo nawalone w głowie żeby jeździć na sfałszowanym prawku -- proponuję dodrukować sobie 1 milion nok w nominałach np. 1000 i wszystko będzie ok >

hahahahah

masz racje, a za drukowanie i wprowadzanie mozna posiedziec do 25 lat ...zalezy od kwoty i jakosci hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty powiatowy, to w jednej ławce siedziałes chyba z tym filetowym boykiem w jakiejs szkole specjalnej??
kreujecie sie tu na super prawych obywateli,nieskazitelnie uczciwych i postepujacych zgodnie ze wszystkimi regułami......
Kolezanka zapytała tylko,czy którys z was madrali wie co jej grozi?
za to wy zamiast nie pisac nic,skoro nie wiecie co jej faktycznie grozi zbesztaliscie z błotek zarówno pytającą jak i tą która popełniła "starszna zbrodnie"......
Typowa loża szyderców......
W mysl zasady > jak kurtwa nie pomagasz to nie przeszkadzaj!
Jak nie macie co robic z rekami,to sie wackami bawcie zamiast meczyc klawiature......

ten zaraz bedzie słowem hłostał,a tamten zgłaszał na psiarnie,ze ktos zbeszczescił jego ormowskie dobre imie.......
dwa pojebusy i zwykłe chamy......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
BIZI > kwota a ni jakosc nie ma znaczenia......
tyle tylko,ze temat rozmywasz!

masz chec pomóc, to pomagaj,jesli wiesz jakie konsekwencje mogą ją spotkac, a ja nie to shut up fuck up!
Nie ma to jak dobre słowo od rodaka......
polacy to najgłupsza nacja przebywajaca za granica!

poprostu wstyd......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
gabriel napisał:
buniusia79 napisał:
gabriel to miało brzmieć ironicznie...
Absolutnie neguję takie zachowania, ale kultura nie pozwala mi napisać tego co na prawdę myślę o tej sytuacji.
Wierz mi,że skomentowałam to głośno i ... dobitnie

Bla...bla , bla...
Wieżę bo Muszę...!!!

Nie tłumacz się ...bo jeszcze gorzej niż za pierwszym razom ...
Daj se siana... i nie dziel zapałki... na czworo...

POSZŁO ....
MINĘŁO...
...............A życie toczy się dalej...
Bez odbioru...

Fioletowy..zwieksz dawke tabletek..5 x 2 przestaje dzialac..
Albo nie popijaj wodka..
Najwyrazniej minales sie z powolaniem..trzeba bylo isc na psa albo na klawisza..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
widzę że takowy stan sprawy tobie bardzo odpowiada panie marianek73 , toteż mogę tylko przypuszczać że najlepiej to by tobie pasowało jakby w ogóle nie było żadnego prawa i każdy robił sobie co chce a czcigodny pan marianek73 uczył by wszystkich takich jak on sam sposobu na życie i zdobywanie pieniędzy , w sensie tym bardziej negatywnym i cwaniackim .

wiesz co mistrzu , ja prawa nie ustanawiam , napisałem tylko co grozi za takie postępowanie , gdybym ja był na miejscu tej dziewczyny to martwił bym się teraz i to bardzo , a nie po fakcie zadawać pytanie na forum na które jest prosta odpowiedź , i nawet dziecko odpowiedziało by na to w ten sposób .

nie doszukuję się w prawie norweskim co za to grozi bo nie ja wydaję wyroki sądowe itd.

jesteś taki mądry to nie krytykuj mnie tylko weź się do roboty i pomóż tej dziewczynie - przecież potrafisz supermanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
buniusia79 napisał:btw. wieRZę nie wieŻę w tym
kontekscie

NO POPATRZ ... Jednak bystra Jesteś ...
Jednak tymże razom Pudło ...
---
Zastosowałem dokładny chwyt ... takowy jako i Twój ...!
Pisząc wieżę ... poza forum powiedziałem znajomym , że powinnaś być tam umieszczona ku Pamięci i przestrodze INNYM.
Masz jeszcze jakieś ..".ALE"... we tymże tymmacie...!?!?!?... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Monisssiaa)
Wiking
Maniak dokładnie to są Polacy ;/ zawsze najwiecej do powiedzenia maja az zal mi ich wszystkich poprostu. Konkretne pytanie zadalam wiec konkretnej odpowiedzi oczekuje. niewiesz nie wypowiadaj sie i nie komentuj proste
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
Fioletowy..moze ty za rzadko walisz kapucyna i dlatego tak siada tobie na dekiel..??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok