Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
takie sytuacje jak tutaj są stare jak świat i powtarzaja sie regularnie...ale jak mozna tak oceniac kogos w ten sposób...dziwka,wyskrob sie...przeciez kazdemu może sie to przytrafic i może być w podobnej sytuacji albo jeszcze gorszej albo ktos z rodziny,,,siostra,córka...to nie jest tylko jej wina ,ze tak się stało...pewnie,nie powinna pchac się na żonatego faceta i popieram tutaj hilton bo zachowywałabym sie podobnie, jakby moj m tak postapił...ale jest jeszcze druga strona medalu...on też nie jest bez winy jak szukał przygod...po jaka cholere zakładam,ze dorosły,stateczny facet szukał przygod,zdradzał żone i zawracał w głowie innej kobiecie...a teraz co...on wrócił skruszony na łono rodziny,rozgrzeszony z wszystkiego a z niej robi sie najgorszą szmate...a wydaje mi się,ze jest to młoda,naiwna dziewczyna i mogła uwierzyć w takie czułe słowka..a zreszta,kazdy jak jest zakochany chce w to wierzyć,ze jest dla drugiej osoby ta jedyną miłościa...otrzeźwienie przychodzi ciut późno i zdajemy sobie sprawe,ze skrzywdzilismy wiele osób przez swoje zaslepienie miłosne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Monika38 napisał:
......A jezeli tobie albo komus z twojej rodziny przytrafilaby sie taka sytuacja-tez ocenialbys dziwka i itd????????
TAAAKA jesteś mądra...?

A masz męża i dzieci.....?

Bo jeżeli masz to poczekaj parę chwil jak pewnego dnia zadzwoni do Ciebie jakaś NIEZNANA TOBIE PANI Z PŁACZEM i powie że Twój kochany mężulo właśnie ją zapłodnił i ona żąda OD CIEBIE ABYŚ ICH ZOSTAWIŁA W ŚWIĘTYM SPOKOJU DLA DOBRA JEJ NIENARODZONEGO DZIECKA...
ZOBACZYSZ CO WTEDY TY SAMA BĘDZIESZ MÓWIĆ ....
ŻYCZĘ TEGO TOBIE Z CAŁEGO MOJEGO WREDNEGO SERCA...

Każdy wie że omijam" hilton" z daleka , niemniej "królestwo za konia " zamiast do mnie z tym tekstem to....MOŻE BYŚ TAK SIĘ Z NIM ZWRÓCIŁ DO "hilton"CIEKAWE CO ONA TOBIE NA TEN TEKST ODPOWIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Podsumowujac wypowiedzi niektorych:
-wszystkie kobiety ktore poznaly zonatych facetow to dziwki i kurwy
-wszyscy faceci ktorzy bzykaja mezatki to kurwiarze
-a wszystkie dzieci z tych zwiazkow(stosunkow) to bekarty
Milych snow wybaczcie ale ja tak nie uwazam i zaluje ze zabralem glos.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Seyda
(Monika38)
Wiking
zgadzam sie z twoimi wypowiedziami w pelni .ciesze sie ze sa ludzie jeszcze rozumiejacy i patrzacy na sytuacje zyciowe wszerszym pojeciu a nie tylko ocenianiu i wbiciu tzw.noza w plecy.DZIEKUJE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
A i szczerze współczuje zonie tego faceta...zyc dalej z nim i wiedzieć,ze w kazdej chwili moze byc powtorka z rozrywki to wymaga naprawdę wielkiej siły psychicznej...po samej tylko zdradzie juz miałabym dosyc a jeszcze dziecko jako zakonczenie tej przygody...oj tego sie nie wybacza...bynajmiej w moim rozumowaniu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Seyda
(Monika38)
Wiking
GABRIELU nie jestem madra ja tam bylam i mimo tego bulu ktory przeszlam nie zgadzam sie z toba.Zawsze wina jest po obu stronach a obok sa jeszcze inni i mimo cierpienia nic nie jest tylko biale i czarne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
giovi2 napisał:
Monika38 napisał:
Jestem tu poraz pierwszy dzisiaj ,czytam posty niektorych ,,,,i nie moge nie spytac jakim prawem oceniacie i wyzywacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto dal takie prawo?????Milosc do blizniego....ludzie co sie z wami dzieje>>???????????Czy tu wsrod nas polakow co niektorych to tylko zawisc,i radosc z tego jak ktos cierpi??????????A jezeli tobie albo komus z twojej rodziny przytrafilaby sie taka sytuacja-tez ocenialbys dziwka i itd????????Przeraza mnie ludzka znieczulica.

A wedlug Ciebie kim jest kobieta ktora chciala zabrac dzieciom ojca?
Kobieta,ktora wpieprza sie zonatemu facetowi do lozka?
Co bym zrobila gdyby taka syt przytrafila sie komus w mojej rodzinie?
A co Ty bys zrobila gdyby Tobie jakas zdzira zabrala meza a Twoim dzieciom ojca?Pewnie bys powiedziala ze dobra kobieta z niej jest

masz w 100% racje...ale to jest jedna strona medalu....

ja powiedziałabym,ze jaka ona jest to nie wiem ale napewno mam huj....go męzusia jak polazł i i dał sie wciagnąc do tego łóżka...
giovi... wszak przez kobiety upadały cesarstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Monika38 napisał:
GABRIELU nie jestem madra ja tam bylam i mimo tego bulu ktory przeszlam nie zgadzam sie z toba.Zawsze wina jest po obu stronach a obok sa jeszcze inni i mimo cierpienia nic nie jest tylko biale i czarne

......otoz to, to ......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok