Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jaroslaw Szydlowski tomasz wojcik Edyta Szarkowic janek2004 Malta Mateo91 Suchar009 Aleksandra Staw Adam Olechno Piotr Bucenko (14270 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
tak,tak...po prostu,typ urody dla koneserow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
a wracajac do seksapilu hydraulikow,to mysle,ze kluczowa role tu pelni klucz francuski,ktory podobno jest najbardziej seksownym narzedziem w rekach mezczyzny
czyli Panowie,klucze francuskie w dlon !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kami napisał:
no ba a ty nie jestes hydraulikiem????
twoj wpis "hydraulicy wszystkich krajow łaczcie sie " sugeruje ze tak i spojz w lustro jakie 'ciacho' z ciebie

jestem ciacho i dobrze mi z tym.. jestem tez uroczy madry no i skromny przy okazji!!

truskawkowa napisał:
a wracajac do seksapilu hydraulikow,to mysle,ze kluczowa role tu pelni klucz francuski,ktory podobno jest najbardziej seksownym narzedziem w rekach mezczyzny
czyli Panowie,klucze francuskie w dlon !

wszystko co francuskie w wykonaniu hydraulika jest podobno niesamowite.... hehehe ))))

panladny napisał:
...czyli moge czuc sie wybrancem?

a jestes jednym z nas?? z nas - hydraulikow?? tak tylko pytam przyjacielu )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
bez urazy, ale hydraulicy to puderowane cioty - hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
piechniczek napisał:
bez urazy, ale hydraulicy to puderowane cioty - hehe

tylko do pierwszego przecieku!! pozniej caly ten puder zmywany jest woda!! a i zmarzniete od lodowatej wody narzedzia trzeba ogrzac... )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
JLK21 napisał:
kami napisał:
no ba a ty nie jestes hydraulikiem????
twoj wpis "hydraulicy wszystkich krajow łaczcie sie " sugeruje ze tak i spojz w lustro jakie 'ciacho' z ciebie

jestem ciacho i dobrze mi z tym.. jestem tez uroczy madry no i skromny przy okazji!!

no własnie zauważyłam i dokladnie jak napisales skromny to widze twoja dominujaca zaleta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
kami napisał:
no własnie zauważyłam i dokladnie jak napisales skromny to widze twoja dominujaca zaleta

przez skromnosc nie zaprzecze )))) a co.... taki bede ) hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
lena p.
(atoja09)
Wiking
Witam wszstkich forumowiczów!
Dziękuję za odpowiedzi,dodaliście nam sporo otuchy!
Zaczynamy od tłumaczeń , dyżo również tu czytałam o naukie norwerzskiego online-na razie nas na to nie stać,ale troche może otkujemy,to napewno będziemy się uczyć(jeżeli ktoś ma ciekawego na ten temat,będę wdzęczna)
Jusz wiem ,że na forum można znalieść odpowiedzi praktycznie na wszystkie pytania,ale doba nadal ma 24 godziny,a poza miłym prowadzeniem czasu przed kompem trzeba nakarmić rodzinę i t.p. i t.d.
Nistety,nikt z forumowiczów nie podjął wyzwania i nie napisał, co was naibardziej zadziwiło,zaniepokoiło,albo wręcz przeraziło (jak pozytywnie, tak i niegatywnie) w Norwegii???Czyżby życie w tym kraju jest pozbawione jakich kolwiek niespodzianek?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
jak nie znasz jezyka i nie pracujesz ale maz pracuje to udaj sie do nav nalezy ci sie kurs z nav bepłatny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
i nie wiem w jakim miescie mieszkasz ale słyszałam ze w wiekszych miastech jest tez w czsie zajec opiekunka dla dziecka ktora tez 'przyzwyczaja' dzieci do jezyka norweskiego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok