Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jaroslaw Szydlowski tomasz wojcik Edyta Szarkowic janek2004 Malta Mateo91 Suchar009 Aleksandra Staw Adam Olechno Piotr Bucenko (14270 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zlewozwymaki i prysznice... od przepychania sa specjalne ekipy do tego stworzonbe tu w norwegii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
JLK21 napisał:
kami napisał:

ktoz nie słyszał o polskich hydraulikach sa najlepsi a jak sie prezentuja na bilbordach... hmmmm az mi kran zaczyna przeciekac

podobno 90% kobiet w europie uwaza hydraulikow za najbardziej sexy meski zawod... czyzby Twoje slowa mialy byc potwierdzeniem tych sondazy???
[/quote]

Najlepiej zaczerpnąć u źródła - więc jak proszę Pani atoja09 ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
lena p.
(atoja09)
Wiking
Wątek dyskusiji dotyczący sexsapilu hydraulików jest czekawy,mężu się spodobał,mi mniej. a na poważnie,dziękuję za wskazuwki dotyczące tłumaczeń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
JLK21 napisał:
kami napisał:

ktoz nie słyszał o polskich hydraulikach sa najlepsi a jak sie prezentuja na bilbordach... hmmmm az mi kran zaczyna przeciekac

podobno 90% kobiet w europie uwaza hydraulikow za najbardziej sexy meski zawod... czyzby Twoje slowa mialy byc potwierdzeniem tych sondazy???

[/quote]

no ba a ty nie jestes hydraulikiem????
twoj wpis "hydraulicy wszystkich krajow łaczcie sie " sugeruje ze tak i spojz w lustro jakie 'ciacho' z ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mgiełka)
Wiking
Kami,dla mnie ,,ciacho,, to........ panladny,tylko ma włosy za krótkie,podobają mi się z faceci z długimi (włosami)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
mgielka...panladny wlosy ma krotkie,bo krecone!
po rozkreceniu przybywa kilka cm.

co do innych dlugosci,to rowniez sa one zmienne.
w zakresie od: 'maly ale wariat' przez 'zalezy jak lezy' do '...niemozliwe!'

poza tym, przeciez dlugosc (wlosow) nie ma znaczenia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mgiełka)
Wiking
A wiesz.....,dla mnie uroda nie ma większego znaczenia,dlatego wybrałam Ciebie Panieladny!!!!!!!!!!!!!!
Moja uwagę przyciąga wnętrze pod tymi włosami......
Nie wiem , czy rozumiesz, bo jestem trochę nie z tego świata,bujam w obłokach....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mgiełka napisał:
Kami,dla mnie ,,ciacho,, to........ panladny,tylko ma włosy za krótkie,podobają mi się z faceci z długimi (włosami)

wiesz panladnny to inna bajka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...czyli moge czuc sie wybrancem?

ze zrozumieniem moze byc faktycznie ciezko. we wnetrzu,pod wlosami,zieje pustka...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
....ale te oczy ...
... ten usmiech...
...nosek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis: