Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
H-S SERVICE AS Marcin Mielnicki KubaMist Piter35 XXX (6676 niezalogowanych)
100 Post贸w
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Pocz膮tkuj膮cy
HALLO ! JA ZALATWIAM !( MOZE NIE DO KONCA BO PODAJE TYLKO NAMIARY NA TAKEI FIRMY !JEST TO ULATWIENIE JAK KTO艢 ZNA JEYZK LUNB MA POMOCNYCH ZNAJOMYCH !NO !
PODPISY NA FORUM" Z.M " TO NIKT INNY JAK JA .NAWET MI TU PROPONUJA, PIENI膭DZE ! A JA NIE CHCE BO ROBIE TO TLKO PRZY OKAZJI ! SZUKAJAC SOBIE CZEGO艢 INEGO .PROSZE O POTWIERDZENIE CZY呕 JEST KTOS KTO ODEMNIEUS艁YSZA艁 ZE CHCE WIECEJ JAK . WIADOMO艢C CZY SI臉 POWIODLO >? TO TYLE .WIDA膯 S膭 LUDZIE I LUDZISKA .( CHYBA MNIE NIKT ZA TO NIE UKARA !!????)
Z.M .MUSIALEM SI臉 ZDRADZI膯 NO !!!!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
xx xx
(lazzy dazzy)
Wiking
no a teraz kilka s艂贸w ktore zaciekawi膮 mysle wiele osob
skorzystalam z us艂ug Tobiasza Musielaka. na pierwszy rzut oka to byl ktos godny zaufania, gadane mial jak nie wiem, odpisywal na e-maila a nawet dzwonil wiec tez tracil na to pieniadze, pomyslalam ze cos w tym jest ze chyba gosc jest OK. mijaly tygodnie- praca sie znalazla, w bardzo dobrej firmie na idealnych warunkach, mieszkanko tez mialo byc. moja radosc nie miala granic. niestety ta wiadomosc byla ostatni膮 ktora dostalam od niego. Pozniej zero kontaktu, telefonu nie odbieral, wy艂ancza艂 go, na smsy nie odpowiadal. starcilam tylko 10e na CV i notke o sobie przy czym i tak nie mam pewnosci co tam jest napisane gdyz tych jezykow nie znam. jego d艂ugie posty robily wrazenie i co z tego? to ze pewno kika osob wiecej sie nabra艂o a gosc zarobil kase. jest to bardzo wyrafinowany oszust, mam nadzieje ze nikt nie da sie nabrac na obietnice nieba na ziemi. zreszta jest juz tyle negatywnych opini o nim w sieci ze gosc moze pomarzy膰 o klientach. teraz juz temat mamy wyasniony i wiemy ze to OSZUST
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
czytajac watek od poczatku powiem tak szkoda ze facet okazal sie nierzetelny,myslalem ze chociaz raz sie okaze ze ludzie sie myla.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
艁atwa got贸wka zawsze przy膰miewa umys艂y...oraz 艂agodzi skrupu艂y ...
A tym bardziej na saksach gdzie prawdopodobie艅stwo trafienia na ofiar臋 jest naprawd臋 znikome ...
Pomijaj膮c wrodzonego PECHA OSZUSTA
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
xx xx
(lazzy dazzy)
Wiking
a ja wlasnie przez ten w膮tek, przez jego posty rozpocze艂am z nim wsp贸艂prace, starci艂am 10e ale za to dyskusje mozemy uznac z czystym sercem za zakonczona. moze teraz Pan Tobiasz cos napisze? ile osob tak wyslawil? do mnie 3 napisaly na emaila, smiej膮c si臋 z tego ze kazdemu sie zali艂 ze go zamkn膮 razem z narzeczon膮 bo NIBY robi膮 przekrety heh wyszlo szyd艂o z worka. hmm jedna dziewczyna podejrzewa nawet ze kontakt sie urwa艂 bo go z艂apali heh
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
xx xx
(lazzy dazzy)
Wiking
a dla osob sledzacych ten watek od poczatku i znaj膮cych styl wypowiedzi Pana Tobiasza pozwole sobie zacytowac pewien komentarz ktory byl odpowiedzi膮 dla osoby, oszukanej przez "pana" ktory oferowal prace w BELGI przy SPRZATANIu.
cytat:
Potrafi臋 zrozumie膰 rozgoryczenie kogo艣 kto nie dosta艂 si臋 do pracy, ale wypisywanie takich paszkwili jest przestepstew. pomijam fakt ze nie potrafisz nawet sie przedstawic co czyni z ciebie anonimowego kundla, ale gwarantuje ci ze internet nie gwarantuje ci bezkarnosci. na jakiej podstawie twierdzisz ze to oszustwo?
-podalem swoje imie i nazwisko
-z kilkoma osobami sie spotkalem osobiscie
-kilku osobom majacym watpliwosci skany swoich dokumentow
-dzis zainteresowanym wszystkie dane firmy wraz z kopia dokumentow
-maile ktore wyslalem wczoraj zawieraly informacje ze nie trzeba nic wplacac tylko wtedy wymagane sa inne dokumenty
-daje namiary na ludzi ktorzy wczesniej u nas pracowaly zeby mozna bylo zasiegnac opini.
wiec jakim to jestem oszustem ty maly zakompleksiony czlowieczku? nie mi robisz krzywde bo nie mam sobie nic do zarzucenia. ludzie zrezygnuja dzieki tobie i b臋dziesz mia艂 satysfakcj臋? pewnie tak je偶eli to twoje najwi臋ksze osi膮gni臋cie w 偶yciu.
szkoda tylko 偶e moderator pozwala pryszczatym szczkurkom leczy膰 tu swoje kompleksy. osoby kt贸ry dosta艂y ju偶 sw贸j osobisty kod a chc膮 zrezygnowa膰 prosz臋 o kontakt. rozmawia艂em przed chwil膮 z w艂a艣cicielem firmy i te偶 nie b臋dzie problemu je偶eli ch臋tnych nie b臋dzie. a temu panu poni偶ej 偶ycz臋 r贸wnie wielkiego zaanga偶owania w prac臋 nad w艂asn膮 osoba.
koniec cytatu.

Komu przypomina cos ten styl wypowiedzi r臋ka do g贸ry ))
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Alex_m)
Wiking
tmtobiasz napisa艂:
i jeszcze jedno. nie zajmuje sie na codzien udzielaniem na forach dlatego dopiero teraz zobaczylem ze mam jakies wiadomosc. napisalo do mnie 14 osob. wszystkie wiadomosci byly w podobnym tobie i juz wiem jedno "grupa grzymajaca wladze"na tym forum jestescie w mniejszosci a ludzie ktorzy sa tu dluzej wiedza jedno: dyskusja z wami nie ma sensu,macie sie za alfy i omegi,uwazacie sie za lepszych. i ciekawe spostrzezenie :w wiekszosci tych wiadomosci bylo stwierdzenie "leczenie wlasnych kompleksow"lub" dowartosciowanie sie na forum"

mi by to dalo do myslenia,ale dla Was to pewnie zaden argument. do niedawna bylem przekonany ze fora dyskusyjne sa po to zeby dyskutowac,a nie obmawiac,obrazac,pomawiac,wysmiewac innych.

a moze skoro wieksza dmnia przed monitorem spedzacie to juz czas zapoznac sie z NETYKIETA.

choc pewnie Wy wiecie wszystko i tak lepiej.

pozdrawiam normalnych,dziekuje za kazda wiadomosc i cieple slowa oraz wyjasnienie mi jakie to forum.i tylko mysle ze kilkudziesieciu czy kiluset normalnych i faktycznie wartosciowych(nie dlatego ze sami tak twierdza)uzytkownikow nie moze dac sie zakrzyczes kilku samozwanczym omnibusom. wlasnie przez takie zachowanie jak tych ktorzy mysla ze sa lepsi(czyzby w dziecinstwie brak akceptacji?) sprawia ,ze my Polacy(pomimo szwedzkiego paszportu jestem Polakiem) mamy taka a nie inna opinie. jest to przykre i krzywdzace.

sledze te forum jakis czas i calkowicie sie z toba zgodze i w kazdym twoim slowie no ale co dla takich ludzi tez trzeba znalezc miejsce gdzie beda mogli dowartosciowac sie sami skoro nikt dookola ich nie zauwaza i nie widzi ich blyskotliwosci madrosci itd
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mgie艂ka)
Wiking
Jestem kr贸tko w Norwegii, mia艂am wiele problem贸w typu rejestracja, podatki itd.....Czytaj膮c odpowiedzi os贸b z forum oraz informator da艂am sobie rad臋.Nie b臋d臋 wymienia膰 os贸b,kt贸re mi pomog艂y,bo to nie 3-4 osoby(uznawane za ,,mafi臋,, tego forum, lecz znacznie wi臋cej.....
Jedno jest pewne,偶e poradzi艂am sobie si臋gaj膮c do wiadomo艣ci wstecz i czyta艂am ze zrozumieniem(pos艂u偶y艂am si臋 zdaniem -legend臋 tego forum),a 偶e przy okazji trafia艂am na zabawne, czasem k艂贸tliwe wypowiedzi,to nic?Przecie偶 nauka i u艣miech nie k艂贸c膮 si臋 ze sob膮?A i dobrze czasem by膰 poza zasi臋giem ludzkich spraw.....Pozdrawiam wszystkich bez wyj膮tku!!!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Brawo Mgielka,uwazaj bo i tak zaraz zostaniesz zakwalifikowana do normalnych inaczej!!!hiihihhihihi Kurcze pokazalas innym swiatelko w tunelu,jestes jak prorok dla swojego ludu,hihihihi jak mesjasz wskazujacy droge do raju obiecanego!!!!.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Post贸w
joanna kidawa
(asia68)
Sta艂y Bywalec
krolestwo za konia napisa艂:
Brawo Mgielka,uwazaj bo i tak zaraz zostaniesz zakwalifikowana do normalnych inaczej!!!hiihihhihihi Kurcze pokazalas innym swiatelko w tunelu,jestes jak prorok dla swojego ludu,hihihihi jak mesjasz wskazujacy droge do raju obiecanego!!!!.

w艂a艣nie , nie wdaj膮c si臋 w zb臋dne dyskusje spi艂a nektar bog贸w, czyli si臋gn臋艂a po sedno. Brawo !
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok