Adam Kamysz, jesteś wzorowym przykładem lewaka. Potraficie tylko obrażać innych a sami inteligencja nie grzeszycie. Do was nie dociera że są ludzie, którzy myślą i czują inaczej. Należysz do fanatyków, którzy chcą zmusić resztę do tego by myśleli jak wy! Jeśli kogoś nie znasz to nie pisz że jest prymitywny ponieważ sobie wystawiasz świadectwo. A może mam kogoś kochającego inaczej w rodzinie i nie chce by przez ludzi, którzy dają się manipulować i za bardzo wkręcili się w temat skończyło się tym że tacy ludzie będą prześladowani jeszcze bardziej. Społeczeństwa się polaryzują ponieważ ktoś ma z tego zysk. Nie chce patrzeć jak prawicowi ekstremiści zaczną zabijać muzułmanów, homoseksualistów ponieważ lewicowi ekstremisci nie rozumieli że są jakieś granice. Świat i ludzie są różni i trzeba to zaakceptować, ale nie może tak być że garstka narzuci swoją wolę reszcie, to się zawsze kończy upadkiem z wysokiego konia. W szkole żaden nauczyciel nigdy nie powiedział że historia jest ważna ponieważ dzięki jej znajomości możemy unikać popełniania tych samych błędów. Słucham od dawna świetnego podcastu o sztuce „niewinna sztuka”. Prowadząca świetnie mówi o sztuce i ma poglądy ultra lewicowe, do tego sieje tam propagandę, ale to jej podcast i ma do tego prawo. Nie podoba mi się tylko że lewicowi słuchacze zaczynają jej zwracać na to by zaczęła używać poprawnego, lewicowego języka, czyli feminatywy. Jak słyszę na przykład „osoby artystyczne” to komuna mi się przypomina, wtedy również próbowano kaleczyć Polski. Zresztą uleganie prośbom takich ludzi to stąpanie po cienkim lodzie, to są ludzie tak głupi że niszczyli swoje Teslę ze względu na Musca. Teraz Europa zmaga się z niz demograficznym, powinniśmy stawać na drodze wszystkiemu co go pogłębia, twoja wizja świata jest w tym wypadku śmiertelnie szkodliwa!