Jeśli chodzi o przykład to chociażby zdejmowanie symbolów chrześcijaństwa i zastępowanie ich obecnie tęczową flagą. Niekontrolowany napływ muzułmanów Do Europy, w skali takiej że sami muzułmanie mówią że Europa już jest ich. Mahomet choć nie negował judaizmu i chrześcijaństwa to twierdził że zadaniem muzułmanów jest utrudniać nam życie. Stary i nowy testament przeczytałem kilka razy, ale mam ochotę odsłuchać Koran by mieć bardziej obiektywne spojrzenie. Wczoraj słuchałem profesora, który mówił że w wersji arabskiej najlepiej rozumie się Koran. To jest skomplikowany świat, Arabowie, Persowie, szyici, sunnici, konflikty sięgające dawnych cywilizacji, których przeciętna Europejska masa nie rozumie a się do nich miesza… Powinniśmy zająć się swoimi problemami w europie ponieważ nie dzieje się dobrze i nie jest to tylko moje zdanie tylko wielu specjalistów a przede wszystkim zwykłych ludzi. My Polacy dobrze wiemy że komunizm kończy się porażką i powinniśmy innym o tym przypominać. Rødt rośnie w siłę, MDG również a oznacza to tylko pogłębienie obecnych problemów.