Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odzyskaj nadpłacony podatek z Norwegii

Reklama

Czytali temat:
marek s Karol Pitek Zbigniew Karpinski mart enty N O noregg stefan1962 Miroman Riggman Wladman Tomasz012 Dorota Urbanska (4503 niezalogowanych)
4 Posty
voodoo31
(voodoo31)
Wiking
Samo lewactwo, mówisz? Może to wynika z tego że na tym portalu są ludzie którzy wyjechali za granicę, a skoro wyjechali to znaczy że w ojczystym kraju im się średnio podobało? I tak jak ja np., nie wrócę tam tak długo jak rządzi PiS, najwidoczniej jest więcej takich osób. Jeżeli szczerą nienawiść do partii która położyła polską gospodarkę, i skłóciła własny naród zwie się lewactwem, to ja mogę być tym całym lewakiem
P.S. Mam wielką nadzieję że wynik sondażu przełoży się na wynik wyborów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryhard)
Wiking
PO-PiS-PLS-SLD umoczeni w aferę FOZZ po pachy.

Wybory nic nie zmienią z taki głupim społeczeństwem..

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
Oj patrioci patrioci . W polsce bylo zlodziejstwo i kombinatorstwo ze hej i to nie od dzis od zwyklego pana/pani po rządzacych. Sam dzis widzialem kiedy tankowalem auto jak podjechalo auto na firmowych nr z szyldem firmy budowlanej skąd wysiadlo dwoch polskojezycznych gdzie jeden rozgladal sie a drugi tankowal do auta i do kanistra . Nikt mi nie powie ze kombinatorstwo i zlodziejstwo zniknie z areny politycznej czy tez z ulic polskich miast wiekszych i tych mniejszych . Glosowanie nic nie da ci kradną i kombinuja wiec nowi tez tak bede robić czy nam sie to podoba czy tez nie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
Do voodoo 31 . Nie wrocisz nawet jak bede rządy innych partii . Poniewaz tu zyje sie o wiele lepiej i na wiecej cie stac . Wielu wraca bo rodzina sie rozpada by to jeszcze ratowac inni bo na mieszkanie zarobili a inni wracaja w wieku emerytalnym . Tak jest w wielu krajach gdzie obcokrajowcy pracuja by polepszyc sobie status .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1599 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Tomasz012 napisał:
Glosowanie nic nie da
Da!!!
Sama jestem w "kropce" od 30 lat. I do dziś nic się nie zmieniło!
Nie masz ( nie chcesz, nie wiesz ) na kogo głosować? Zarejestruj się. Oddajesz wtedy głos "nie ważny" . ALE TURBO WAŻNY! TZN że wziąłeś udział w głosowaniu, ale żaden z kandydatów tobie nie odpowiada. Twoje głosowanie na "nikogo" będzie brane pod uwagę podczas liczenia głosów. Proste? Nie ma szans, że ktoś przypadkowo skorzysta z 60 % którzy nie zagłosowali. Głosuj = zarejestruj się. Oddaj pustą kartkę. Ale będzie Twój dowód tożsamości zarejestrowany.
To jedyne wyjście dla zainteresowanych zmianami w Polsce. Jedyne od 30 lat.
POWODZENIA Rodacy!!!!! <3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny)
Wiking
Proszę posłuchajcie legendy Solidarności, głosowanie jest koniecznością dziejową. Jeśli PiS wygra wybory to już nie będzie żadnych oporów przed Polexitem a wtedy jedynym zwyciężcą będzie Putin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
204 Posty
LewySierpowy
(LewySierpowy)
Stały Bywalec
www.facebook.com/100093593570950/videos/183597281424885 Ciekawe kto glosuje na tych idiotow z konfederacji targowickiej? Doja swoich wyborcow z subwencji partyjnych ,z pieniedzy partyjnych Korwin i z mydla wyrzezbiony Mentzen przelali sobie na swoje konta po 140 000 zl,stworzyli siec stowarzyszen na ,ktorych piora pieniadze,popatrzcie na miernoty jakie wystawiaja na liste,obstawiaja sie idiotami,by tylko liderzy nie mieli konkurencji

Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
xxx yyy
(sagan)
Nowicjusz
Ja, jako stary komunista,kolega twardoglowych towarzyszy Millera,Cimoszewicza,Belki i Rosatiego,oddam glos na grupe Webera.W niedziele ide na marsz Tuska,a po nim odwiedzimy ambasade niemicka, aby razem z Scholzem wybudowac zapore ogniowa dla PIS.
Bedziemy tez stosowac bardziej konwencjonalne metody,takie jak zaglodzenie Polakow.
Nie obejdzie sie tez bez pomocy naszych przyjaciol ze wschodu ,z ktorymi przez pare lat robilismy reset-czyli oddalismy wszystko, co mozliwe.To za naszych czasow zginelo cale polskie dowodztwo sil zbrojnych -6 generalow oraz zwierzchnik Sil Zbrojnych Prezydent Kaczynski-sledztwo oczywiscie oddalismy Bolszewi,za co Tusk dostal medal Rathenaua od Merkel.
Mysle,ze wy tez podobnie jak ja ,15 pazdziernika zaglosujecie na jedyna sl
uszna partie PO,przeciez macie dobrze w mozgach i wszystko sie wam zgadza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Adam Kamysz
(Duchowny)
Wiking
To samo lider Konfederacji Mentzen czterdziestoletni pyzaty kurdupel przebiera krótkimi łapkami byle do koalicji z PiS-em, a hołota szaleje z radochy, mimo że podatki, ZUS i składka zdrowotna zostają, bo to był "tylko taki żart dla idiotów"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok