Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Polska: tragedia po interwencji policji. Nie żyje młody Norweg - Norwegia

Czytali temat:
Adam Ryczko Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski mart enty Mariusz Tabian Miroman Morgenstern Phyllipe Averyescu Sandra Chodyra Magik90 (2905 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska: tragedia po interwencji policji. Nie żyje młody Norweg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
Niestety polska policja nie jest jak norweska . Trzebabylo nie cpać. Jak to jeden z polskich pseudo rządzących mowil ZERO TOLERANCJI DLA NARKOTYKOW. To nie norwegia ze na ulicy jaraja i cpają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:33  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
Niestety zbyt czesto czytamy i slyszymy o bezmuzgowych dzialaniach policji w PL. niestety braki kadrowe zmuszaja KWP do rekrutowania parchow i dewiantow. Beznadziejnych intelektualnie osobnikow bez empatii i zrozumienia sytuacji innych ludzi. To malpy w mundurach. tempe nieodpowiedzialne osobniki ktore wczesniej sialy zamieszanie na swoich osiedlach a teraz znalazly sie w sluzbach mundurowych. Zapewne wielokrotnie mieliscie do czynienia z idiota w mundurze czy policji czy strazy miejskej. Nieodpowiedzialne persony bez weryfikacji psycho i psychiatrycznej. Totalne dno intelektualne. zero empatii. zero zrozumienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-28  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
Psy w PL to bydlo najczesciej z patologii. Zamordowali juz niejedna osobe. HWDP
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-39  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ZST
(ZST)
Wiking
Wypowiadacie się jakby wszyscy policjanci byli źli . Ja powiem , że różnica jest diametralna na plus , a czynności i prawo to kolejna sprawa . Jak ktoś tu napisał chcecie tej ćpalni w Pl na ulicach . Naćpał się Nur i myśli , że jest pępkiem świata bo z Norwegii . My się musieliśmy też dostosować do ich wymogów i kultury .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:48  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jan kaczmarek
(antychryst)
Wiking
Ostatnio leciałem na trasie Oslo-Gdański, 1/3 samolotu to nawaleni jak stodoła młode
norasy, drący się przez cały lot, walący swoje alko i kupowane również u obsługi.
I co?
Zero reakcji norweskiego serwisu pokładowego na ich zachowanie.
I starych norasów, ich ziomali.
A to my jesteśmy podobno zdegerowani...
Do pięt im nie dorastamy z tym chlaniem i ćpaniem, taka prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:53  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Realista)
Wiking
A dlaczego tak szybko się przyznał że pił i ćpał i gdzie są owe środki bo był przekonany że w Polsce jest jak w Norwegii. Na szczęście tak nie jest ja już nie raz miałem doczynienia z policją w Norwegii i w Polsce, moim zdaniem ale tylko moim w Polsce mamy policję choć często niedouczoną ale policję z kolei w Norwegii mają harcerzy. Widzę co się dzieje w Norwegii w stolicy w biały dzień nie chcę tego w Polsce. Pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Morgenstern
(Morgenstern)
Wiking
Przepraszam ze zapytam...
W norwegi sa jeszcze norwedzy???
Chyba ze zle wyladowalem i pomylilem loty.
Ale sprawdzam bilet patrze i stoi jak h...byk radom oslo.
Ale.pierwsze wrazenie bylo ze przelecialem kilka przystankow i jestem w...
Czy uda mi sie jeszcze zobaczyc norwega???
Moze ktos ma zdjecie norwega???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Morgenstern
(Morgenstern)
Wiking
Wiec titanic zardzewial i tonie
Dzieki za info pozd
Dzbany dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Morgenstern
(Morgenstern)
Wiking
Masz racje i pewnie gdyby norwedzy mieszkali jeszcze w norwegii tez by tego nie chcieli tyle ze norwegow tez juz nie chca w norwegiii np. w oslo i okolicach nie ma juz praktycznie norwegow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok