Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1 Post
Polo Norek
(PoloNorek)
Wiking
Panowie, a tak na spokojnie, nie rozumiem, dlaczego jesteście tak agresywnie do mnie nastawieni, kiedy zgodnie z moją opinią twierdzę, że praca w agencjach jest dla mnie lepsza niż praca na stałym kontrakcie.
Czemu tak naskakujecie na mnie, co was ubodło?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
G123 G-321
(G123)
Stały Bywalec
W bemanningach tak naprawdę wszystko zależy od przydzielonego konsultanta. Ja osobiście pracowałem w 6-różnych bemanningach i tylko w jednym, bez pardonu zabił bym śmiecia. W 4- natomiast było wyśmienicie pod każdym względem.
Ostatnia firma z Vennesla, to same superlatywy w wyszukiwaniu projektów.
NATOMIAST, NAJGORSZE śmiecie, to niestety bezpośredni pracownicy fizyczni z konkurencyjnych firm.
Miałem do współpracy takiego kmiota z karkiem jak wół z adeko, który zamiast pracować normalnie dźwigał po 4 sztyce i zasuwał jak sprinter i tak samo, chciał bym i ja demontował strop, > bo jo ni bydem za ciebia tyroł<.
A przecież praca była na godziny, a nie od ilości zdemontowanego stropu, na wysokości 6-m.
I to on skarżył się norweskiemu majstrowi, że jestem za słaby do tej roboty.
Mnie osobiście bemanningi pasowały jak ulał, ponieważ to tylko pośrednik, a podstawa to główna firma na projekcie i bezpośredni pracownicy.
Mnie osobiście, żaden pośrednik nie oszukał na godzinach i innych dodatkach jakie dostawało się na projektach, nawet i ten którego bym zabił z rozkoszą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
1 Post
Polo Norek
(PoloNorek)
Wiking
Piotr, wolisz pracę w norweskiej agencji czy fast kontrakt w bedrift?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PeterK76 Koć
(PeterK76)
Wiking
Człowieku zrozum tu nie chodzi o to kto gdzie i na jakich zasadach pracuje a o to jak gardziłeś ludźmi którzy mają kredyty, stare domy i są niewolnikami Norwegów. Ty z nich szydziłem to ja zrobiłem z Tobą to samo. Bez odbioru. Powodzenia w nowym roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Polo Norek
(PoloNorek)
Wiking
To znaczy, że masz i to ciebie boli.
Sprzedaj dom, auto i nie będziesz miał.
Over.
Zastaw się i postaw się.
Tak myśli młode. Wszystko na pstryk.
Koniec, morda w kubeł i nie bulgocze.
Zadupcają spłacać długi.
A PANY z agencji spokojnie sobie pracują, na luzaku, boo nie muszą to bo ich na banksterów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Polo Norek
(PoloNorek)
Wiking
My jesteßmy PANY, pracujemy w bemmaningu, my decydujemy co, gdzie, kiedy i za ile.
Nie damy się sqrfić za byle koronki jak ci co złapali panaboga za nogi i teraz lamentują jaki polonorek jest zły, że im prawdę wygarnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok