Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
MałeMi napisał:
bojfraoszlo napisał:
MałeMi napisał:
Hmmm imię i nazwisko zbyt POLSKIE..??
Tylko dziwne jest to, że Ci co dyskryminują Polaków, akceptują to, że Polskie społeczeństwo odbudowuje i odnawia norwegom Norwegię..?? gdyby nie Polacy (ta część dyskryminowana) ,to dużo norweskich domów (kurników z drewna) by dawno się zawaliło, więc Norwegowie powinni się kłaniać w pas... Polakom,że mają gdzie mieszkać... dyskryminować to można Norwegów za \\\"dwie lewe\\\"...

...hmmm?
..,a jak tutaj sprzatasz im WC .. to gdyby nie ty...to kto to by to robil...?
...bez ciebie szambo by sie przelalo zapewne...
...troche pokory...
...oni nam niczego nie zawdzieczaja
...my im tez...
...poprostu mozna dobrze zarobic i tyle...
...skonczy sie Norwegia bedzie Chile...i tyle...

Nigdy bym się nie zniżyła do tego poziomu,żeby Norwegom cokolwiek sprzątać, poprostu nie! Co do Norweskiego szamba, to tyle ile zrobisz tyle narobisz!
Norwegowie dużo Polakom zawdzięczają niestety ,Twoje fakty są zakłamane pewnie z TVN-u jeżeli piszesz,że można w NO dobrze zarobić...? ok lecz 15 lat temu to się zgodzę, lecz obecne zarobki jak i wydatki w Norwegi to BIDA z NYNDZĄ!!!!!!! Oj w Norwegi już jest Chile i tyle...

..przestan klamac!
..czym sie tutaj zajmowalas skoro nie znasz zadnego jezyka...?
..sprzatalas i tyle!
...tutaj nawet po magisterce kobity sprzataja a ty bez wyksztalcenia...pokory troche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
bojfraoszlo napisał:
MałeMi napisał:
bojfraoszlo napisał:
MałeMi napisał:
Hmmm imię i nazwisko zbyt POLSKIE..??
Tylko dziwne jest to, że Ci co dyskryminują Polaków, akceptują to, że Polskie społeczeństwo odbudowuje i odnawia norwegom Norwegię..?? gdyby nie Polacy (ta część dyskryminowana) ,to dużo norweskich domów (kurników z drewna) by dawno się zawaliło, więc Norwegowie powinni się kłaniać w pas... Polakom,że mają gdzie mieszkać... dyskryminować to można Norwegów za \\\\\\\"dwie lewe\\\\\\\"...

...hmmm?
..,a jak tutaj sprzatasz im WC .. to gdyby nie ty...to kto to by to robil...?
...bez ciebie szambo by sie przelalo zapewne...
...troche pokory...
...oni nam niczego nie zawdzieczaja
...my im tez...
...poprostu mozna dobrze zarobic i tyle...
...skonczy sie Norwegia bedzie Chile...i tyle...

Nigdy bym się nie zniżyła do tego poziomu,żeby Norwegom cokolwiek sprzątać, poprostu nie! Co do Norweskiego szamba, to tyle ile zrobisz tyle narobisz!
Norwegowie dużo Polakom zawdzięczają niestety ,Twoje fakty są zakłamane pewnie z TVN-u jeżeli piszesz,że można w NO dobrze zarobić...? ok lecz 15 lat temu to się zgodzę, lecz obecne zarobki jak i wydatki w Norwegi to BIDA z NYNDZĄ!!!!!!! Oj w Norwegi już jest Chile i tyle...

..przestan klamac!
..czym sie tutaj zajmowalas skoro nie znasz zadnego jezyka...?
..sprzatalas i tyle!
...tutaj nawet po magisterce kobity sprzataja a ty bez wyksztalcenia...pokory troche

Nie ćpaj tyle, ja znam tyle języków ile jest na świecie krzyków! Czytaj proszę tekst że zrozumieniem ,powtarzam nigdy bym nie sprzątała w NO ! Każdy może wykonywać ,to co chce więc nie śpinaj się!, Proszę naucz się ,pisząc tekst wstawiać przecinki,,,,,,,,,,, bez docinki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-13  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(shownomercy66)
Wiking
Każdy medal ma dwie strony. Dyskryminacja, nietolerancja ... można spotkać ją wszędzie. Tak jak i różni są ludzie. Jedni będą traktować cię przyjacielsko, a inni z rezerwą, nieufnością i niechęcią. Jesteśmy w obcym kraju i jest to czasem wyczuwalne, ale tak nietolerancja samo jest w PL. Tym gorsza że Polak Polakowi wilkiem. Na marginesie kolega tu pisze o pełnych restauracjach. Ja jestem w PL raz do roku, co roku jest coraz gorzej. Coraz drożej. Znajomi którzy 15 lat temu byli średnią klasą zamożną, to teraz z wielką obawą patrzą na jutro. Czy ty zdajesz sobie sprawę że ci ludzie nie będą mieli czym palić , ogrzać domu ? A ty z restauracją wyjeżdżasz, gdzie ty żyjesz i ile masz lat ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Riggman
(Riggman)
Wyjadacz
sami tu biznesmeni, jedna sie nie kala sprzataniem, drugi pan Prezes....tylko skad te tabuny roboli na budowach i sprzataczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...dokładnie jak powyźej napisano
..dyskryminacje sa wszedzie
..xx1 to pisiowski troll..
..tutaj jest mała dyskryminacja
..nawet urodzeni tutaj a o odmiennym kolorze skòry maja z tym czasem problem..ale jest to zaawoulowane...
...a co powiesz o nienawisci z tvp ?
..czy ja widzisz?
..i to do Polakow o innych pogladach,orientacji seksualnej,itd..
..CZY TY TO WIDZISZ,CZY SIĘ NIE WSTYDZISZ???
..i nie gadaj ze temat nie dotyczy Polakow w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
Shownomercy66, widocznie bywamy w innych miejscach, obracamy się w innym towarzystwie. Przykład restauracji był z wakacji, ludzie marudzili ze jest drogo a restauracje były pełne. Nie mówmy tu o obecnej sytuacji wywołanej przez Putina, to jest człowiek, który popadł w obłęd, za chwile przez jego ambicje to może nie być niczego, jesteśmy o krok od III wojny światowej a ty tu o węglu piszesz. Pomyśl ze za chwile wszędzie może być gorzej niż na Ukrainie, wtedy pieniądze bogatych państw przestaną mieć znaczenie. Dlaczego tak wielu Polaków boli to ze w Polsce komuś może dobrze się wieść?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
To jest typowa polska mentalność, jeśli komuś zaczyna się lepiej wieść to trzeba go ściągnąć do poziomu sprzątaczki i robola, zresztą żadna praca nie hańbi a ba byciu robolem i sprzątaczka tez można robić biznes. Jeśli sami będziemy się cenić to i Norwegowie będą nas cenić, a jeśli będziemy mieli się za gorszych to tak nas będą traktować!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
bojfraoszlo napisał:
..nawet urodzeni tutaj a o odmiennym kolorze skòry maja z tym czasem problem..ale jest to zaawoulowane...
..czy ja widzisz?

Uwielbiam TVP jest to wspaniała Polska TV której się nie wstydzę!!! Jak i się nie wstydzę nosząc moje POLSKIE imię i nazwisko!!! Kocham być Polką! Kocham mój kraj jakim jest moja kochana Polska!!!! Czy coś jeszcze Tobie się nie podoba??? To się wynieś gdzie pieprz rośnie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
MałeMi napisał:
bojfraoszlo napisał:
..czy ja widzisz?

Uwielbiam TVP jest to wspaniała Polska TV której się nie wstydzę!!! Jak i się nie wstydzę nosząc moje POLSKIE imię i nazwisko!!! Kocham być Polką! Kocham mój kraj jakim jest moja kochana Polska!!!! Czy coś jeszcze Tobie się nie podoba??? To się wynieś gdzie pieprz rośnie!!!

...czy jest jeszcze ktos kto kocha TVP..
...milosc jest slepa i iracjonalna
..pokazcicie sie i nie wstydzcie cie sie swojej ukochanej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
bojfraoszlo napisał:
MałeMi napisał:
bojfraoszlo napisał:
..czy ja widzisz?

...czy jest jeszcze ktos kto kocha TVP..
...milosc jest slepa i iracjonalna
..pokazcicie sie i nie wstydzcie cie sie swojej ukochanej

Cyt:" pokazcicie i nie wstydzcie cie " ty już lepiej przestań pisać,ponieważ nawet pisanie Tobie nie wychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok