G123 napisał:
Riggman napisał: Nie innych tylko Ciebie coby wszyscy wiedzieli jaka z Ciebie menda spoleczna
Jednymi słowy, jesteś STALKEREM A TO W NOORGE JEST KARALNE!.
Pomimo tego iż to forum jest w polandi.
Dobrze, żeś się dobrowolnie przyznał, SZCZURZE FORUMOWY.
Inna sprawa to taka iż to co ty piszesz na mój temat to mi akurat LATA KOŁO BNATA!!!.
Te Osoby które ja akurtat znam z reala tylko się dziwią iż nie reaguję prawnie na takie pomówienia i agresję z waszej strony. Jednak mnie nauczono iż GÓWNO TRZEBA OMIJAĆ Z DALEKA .
I tak właśnie czynię.
A żeby było śmieszniej to i tak, dzięki tobie i temu drugiemu szczurowi, otrzymałem konkretną pomoc o jaką na tym forum prosiłem.
Gabryś, to leć do prawników.
Ciś, bo ino dziś
Pierdolisz jak zawsze dziadziuś.
Nie powiem Ci, co powinieneś zrobić z sobą i tymi Twoimi"argumentami" bo Twoje zdolności poznawcze i uparty starczy charakter, i tak tego nie ogarną
Żebyś Ty pajacu chociaż miał świadomość tego, jak bardzo jesteś schizofreniczny w swoich wypowiedziach na tym forum...
Eeech.
"lata mi to koło bata" ale odpisuję na wszystko, walcząc i wyzywając od szmat, szczurów itd...
To kim Ty kurwa tu jesteś?
Niesporczakiem chyba
Żyj se i śmierdź dalej.
I szczuj na te " szczury" które jednak Ci trochę pomogły.
Kurwa, co za pasożyt jebany...
Riggman napisał: Nie innych tylko Ciebie coby wszyscy wiedzieli jaka z Ciebie menda spoleczna
Jednymi słowy, jesteś STALKEREM A TO W NOORGE JEST KARALNE!.
Pomimo tego iż to forum jest w polandi.
Dobrze, żeś się dobrowolnie przyznał, SZCZURZE FORUMOWY.
Inna sprawa to taka iż to co ty piszesz na mój temat to mi akurat LATA KOŁO BNATA!!!.
Te Osoby które ja akurtat znam z reala tylko się dziwią iż nie reaguję prawnie na takie pomówienia i agresję z waszej strony. Jednak mnie nauczono iż GÓWNO TRZEBA OMIJAĆ Z DALEKA .
I tak właśnie czynię.
A żeby było śmieszniej to i tak, dzięki tobie i temu drugiemu szczurowi, otrzymałem konkretną pomoc o jaką na tym forum prosiłem.
Gabryś, to leć do prawników.
Ciś, bo ino dziś

Pierdolisz jak zawsze dziadziuś.
Nie powiem Ci, co powinieneś zrobić z sobą i tymi Twoimi"argumentami" bo Twoje zdolności poznawcze i uparty starczy charakter, i tak tego nie ogarną
Żebyś Ty pajacu chociaż miał świadomość tego, jak bardzo jesteś schizofreniczny w swoich wypowiedziach na tym forum...
Eeech.
"lata mi to koło bata" ale odpisuję na wszystko, walcząc i wyzywając od szmat, szczurów itd...
To kim Ty kurwa tu jesteś?
Niesporczakiem chyba

Żyj se i śmierdź dalej.
I szczuj na te " szczury" które jednak Ci trochę pomogły.
Kurwa, co za pasożyt jebany...