Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Koniec sielanki w branży taksówkarskiej. Rząd zaostrzy m.in. zasady przyznawania licencji - Norwegia

Czytali temat:
iksiński igrek Jan Kowalski mart enty boj fra oszlo Arek358 Megip Sarpis (889 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Wreszcie. Mam juz dosyc tych kolerzkow z Afryki i Bliskiego Wschodu, ktorzy kompletnie nie znaja miasta, tylko patrza jak tu goscia naciac na dluzsza wycieczke. Ostatnio wizol mnie gosc, ktory nie znal alfabetu lacinskiego. Probowalem mu podyktowac nazwe ulicy, zeby mogl wpisac do nawigacji. Przerastalo to jego mozliwosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Fantomas napisał:
Wreszcie. Mam juz dosyc tych kolerzkow z Afryki i Bliskiego Wschodu, ktorzy kompletnie nie znaja miasta, tylko patrza jak tu goscia naciac na dluzsza wycieczke. Ostatnio wizol mnie gosc, ktory nie znal alfabetu lacinskiego. Probowalem mu podyktowac nazwe ulicy, zeby mogl wpisac do nawigacji. Przerastalo to jego mozliwosci.

...czyżby nieuku
..kolerzkow i wziol.... trzeba było mu jeszcze podyktować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Chlopcze z Oslo ty masz jakies problem z agresja i brakiem akceptacji? Frustracja bije od ciebie na odleglosc. Nie widzialem ani jednego konstruktywnego wpisu, bez wzgledu na temat.
Jak to pisal Hasek, idiota ma to do siebie, ze sie zawsze wyroznia w tlumie. Z reszta tej zbyt czesto spotykanej przypadlosci ludzkiego intelektu posiwecono wiele dziel literackich.
Czepiasz sie literowek. Czy masz cos merytorycznego do dodania w sprawie licencji dla taksowkarzy? Nudzisz sie? Nie masz pracy? Idz do NAV-u moze cie na jakis kurs wysla.
Jechales kiedys taksowka w Norwegii? Masz jakies doswiadczenia? To podziel sie nimi, zamiast bezsensownie napieprzac w klawiature.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
napisał:

Jak to pisal Hasek, idiota ma to do siebie, ze sie zawsze wyroznia w tlumie.

Panie Kowalski...tos sie w tlumie wyroznil....Brawo panie Kowalski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Kolejna merytoryczna dyskutantka zabrała głos.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok