Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pandemia skończy się za dwa lata, ale koronawirus z nami zostanie. FHI tego nie wyklucza - Norwegia

Czytali temat:
iksiński igrek boj fra oszlo Miroman Sarpis (712 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
marcin kolonko
(noreczek)
Wiking
Czyli na jesień pojawi się kolejny "Megatron", a po 2 latach okaże się że 27 dawka przypominająca nie radzi sobie z "Megalotronem" i zabawa zacznie się od nowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:20  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Hahahaha hahahaha...parodia szef Phazery ma spory smaczek. A swoją drogą pytanie sprzedawcy leku jak długo potrwa choroba????...
nie mam pytań
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Agaks
(Agaks)
Wiking
Pfitzer ma podpisane z UE umowy na sprzedaz szczepionek, wiec pandemia sie skonczy razem z umowami. Dziwne ze WHO przewiduje ze pandemia sie skonczy w 2022 z uwagi na omikrona, ktory szybko zaraza, ale jest lagodny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
sebeqn
(sebeqn)
Wiking
Czyli wszystko w rękach prezesa i inwestorów nasi wybawcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zarowa086
(zarowa086)
Wiking
To jest ta nowa normalność, kiedy szefostwo koncernu farmaceutycznego ustala narracje zakończenia pandemii.
Państwa z naszych podatków, pośrednio (w niektórych bezpośrednio) zmuszają nas do wstrzyknięcia sobie tej cudownej szczepionki, której działanie jest conajmniej wątpliwe, biorąc pod uwagę, liczbę zakażeń i ciągłe restrykcje, ale to oczywiście wszystko w trosce o nasze zdrowie, wiec ja naprawdę nie wiem czego wy nie rozumiecie szury i foliarze?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok