Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Surowe kary dla nieuczciwych przyjezdnych: wysokie grzywny i cztery tygodnie aresztu za przewinienia na granicy - Norwegia

Czytali temat:
halina manka kamil perła DUGI DUGI Joanna Kuchnicka mart enty boj fra oszlo Onty_Ja_Gabriel_3. Arkadiusz No Dominik Przyborowski adi220 minip.70 (757 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Falszywe zaswiadczenie na falszywego virusa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
"Na około 3 godziny przed pobraniem wymazu pacjent nie powinien nic jeść. Nie należy także w tym czasie myć zębów, płukać jamy ustnej, stosować tabletek do ssania ani palić papierosów. W przeciwnym razie wynik badania może być fałszywy lub test w ogóle może nie dać żadnego wyniku."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Swojak z PL
(Polkrzysiek)
Wiking
Do Wojciecha Petersena :
To co napisałeś jest prawdą , dałem ci łapkę w górę ale jak zwykle zaliczyło ci minusa. Zaczyna być to już irytujące , nie wiem czy jest to błąd strony MN czy też celowe działanie ? Wiele osób zgłaszało ten problem i nic się nie zmienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Polkrzysiek napisał:
Do Wojciecha Petersena :
To co napisałeś jest prawdą , dałem ci łapkę w górę ale jak zwykle zaliczyło ci minusa. Zaczyna być to już irytujące , nie wiem czy jest to błąd strony MN czy też celowe działanie ? Wiele osób zgłaszało ten problem i nic się nie zmienia.

do polkrzyska
...nie jestes sam na tym portalu..twoj plus malo znaczy...moj zreszta tez....no chyba ze byloby was wiecej niz minusow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Polkrzysiek napisał:
Do Wojciecha Petersena :

Najlepiej jakby admini zlikwidowali te lubie- nie lubie. Ta metoda ktorej koncepcja sprawdza sie w przedszkolu tu powoduje, ze niektorzy z pozoru dojrzali mezczyzni zachowuja sie jak szesciolatki. Jeden sie rzuca na podloge, drugi wreszczy, trzeci placze w kacie, czwarty skarzy mamusi ze pani sie na pewno pomylila itd...itp...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
Polkrzysiek napisał:
Do Wojciecha Petersena :
Jak mało rozwinięte dzieciaki z przedszkola. Na tym forum w zamierzchłych czasach, byli tacy co walczyli o minusy, oraz tacy co nawoływali do minusowania i to do wysokości 777minusów.
Dzisiaj jak widzę, nieudolna oraz stronnicza politycznie obecna administracja, właśnie na tych minusach stara się uskutecznić drobną aktywność na umierającym definitywnie forumie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok