Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Organizacje wspierające szczepionki mogą dostać pokojowego Nobla. Nominował je norweski polityk - Norwegia

Czytali temat:
Joanna Kuchnicka mart enty boj fra oszlo Urszula Chochrek Miroman (726 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Krzysztof Makowski napisał:
- żeby nie było - od zawsze było mi bliżej do biednej, ale stabilnej Rosji niż zachodniej zniewieściałej, zdemoralizowanej tęczowej zgnilizny. Zaraz ktoś zarzuci mi - to się przeprowadź ! Myślę nad tym, ale obawiam się żydostwa, które również tam ma swoje silne wpływy. Chyba nie ma gdzie uciekać...

...jeżeli Mosad czyta twoje wypociny...to też powinien dostać nominacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Ciekawe że ludzie biorą witaminy ,trenują, jedzą ekologiczne jedzenie , nie tkną pożywienia GMO... jednocześnie nie mają żadnych obaw by wstrzyknąć sobie preparat genetyczny podobny do chemioterapii przy leczeniu raka ...który ma PODOBNO pomóc w zwalczaniu choroby która ma śmiertelność na poziomie 0,12%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów
Megip
(Megip)
Początkujący
55555555 55555555
A co według Ciebie jest GMO??
taka uwaga drobna...GMO, to jest wszystko.. każdy owoc, roślina, zboże, mięso to wszystko jest GMO. Każdy wprowadza GMO i nie ma innej możliwości ani dyskusji,
bo wszystko co jemy, w co się ubieramy to jest GMO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Sebastian napisał:
Ciekawe że ludzie biorą witaminy ,trenują, jedzą ekologiczne jedzenie
A od ktorego roku wiadomo ze witaminy, ruch i dobra zywnosc to klucz?
?
O GMO to wiesz tyle co Twoi pradziadkowie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok