Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Maryjan Damian . Danuta E Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski mart enty marek zegarek boj fra oszlo Miroman KonkoN Onty_Ja_Gabriel_3. GTVXD .. (3681 niezalogowanych)
1 Post

(szynkar)
Wiking
podaj mi do niej nr tel bede dzwonil o rakich porach io tak czesto ze kur..y dostanie
radio mi sie nie podobalo ale prace ludzi i to za darmo zawsze docenialem i szanowalem- respekt!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
PST PST
(Forum)
Wiking
Czy Radio Polonia w Oslo, Klub Polski w Oslo i Moja Norwegia to jedno Ciało łączone przez te same osoby działające w tych organizacjach? Jeżeli tak! to wynika z tego że moczą sie we własnym bagnie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
Nie wiem, co naprawde stalo sie w radiu, nie darze tez sympatia pami Stylo, ale komentarz "Bujaj sie, Klimczak" nie swiadczy dobrze o poziomie intelektualnym piszacego (bylego) redaktora.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
TOMASZ KROL
(tomekkrol)
Wiking
Nie pisz mi o intelekcie, jeśli nie masz nawet odwagi wypowiedzieć się oficjalnie tylko incognito!!! To tyle na ten temat!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
dorota kucma
(dora.kucma)
Wiking
TEN SYFNY KLUB POLSKI, RADIO I MOJA NORWEGIA TO 3 ZUPELNIE INNE RZECZY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
dorota kucma
(dora.kucma)
Wiking
Wystarczy poczytac komentarze nt. Pani Stylo i juz wiadomo kto to jest. WYLUDZANIE I NACIAGANIE NA KASE, tyle na ten temat. Skoro ludzie pracowali za darmo, a ona jeszcze wyludzila kase to jest szczyt! I DO PARTII SIE PCHA, JAKO PRZEDSTAWICIELKA POLONII. A ksiazki o niej pisza ze wyludza kase bo nie ma pracy. Wystarczy wejsc na skattelister.no/skatt/ i sprawdzic jak kobieta od 30 lat tu mieszka a pracy zero.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
dorota kucma
(dora.kucma)
Wiking
Ze ta Edyta Stylo w ksiazce pt. Polakker wypowiada sie o polakach bardzo zle. Mowi ze sprzataczki i robole, a sama w Ameryce jezdzila na szmacie, nie pamieta wol jak cieleciem byl. Nie ma szacunku do drugiego czlowieka. Mam nadzieje ze ja zdejma z tego klubu i z partii i ze wszystkich miejsc publicznych. i ZE JUZ NIGDY JEJ NIE ZOBACZE ANI NIE USLYSZE W TYM RADIO I NIGDZIE. TYLKO NAM OPINIE PIER.....I
PRECZ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
dorota kucma
(dora.kucma)
Wiking
JESTEM PRZECIWNA TEMU ZEBY TAKIE OSOBY STALY NA CZELE ORGANIZACJI ORAZ PCHALY
SIE DO PARTII. ZROBMY PROTEST, jesli jest ktos kto sie podpisze pod protestem
przeciwko E. Stylo i jej dzialaniom piszcie na maila dora.kucma@gmail.com
ZROBMY COS BO NAM OPINIE TARGA TA BABA.
--------------------------------------------------------------------------------
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Andrzej K
(andrzej1965)
Wiking
91886170 Edyta stylko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów