Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Konflikt w Radiu Polonia Oslo – nie wpuszczono do studia prezenterów - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan Damian . Danuta E Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski mart enty marek zegarek boj fra oszlo Miroman KonkoN Onty_Ja_Gabriel_3. GTVXD .. (3684 niezalogowanych)
1 Post

(szynkar)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Konflikt w Radiu Polonia Oslo – nie wpuszczono do studia prezenterów
nie chce sie mieszac w wasze spory ale od siebie moge dodac tyle ze sluchalem was 2 razy od 20 do ok 22 iiiiiiiiii...... mam nadzieje ze cos tam sie zmienilo bo tak to uwazam ze szkoda na to czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(penthomide)
Wiking
bosze jaki cyrk z malpami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Lukasz wwwwww
(gucek29)
Wiking
Zwrocmy sie o pomoc do Ojca prowadzacego z Torunia mysle,ze on za "drobna" oplata bedzie sklonny poprowadzic kilka audycjii w radiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
TOMASZ KROL
(tomekkrol)
Wiking
Klimczak bujaj się!!! Pokaż mi chociaż jedną osobę z radia która jest tu nielegalnie!! Chyba że mówisz o sobie!!! A zwrot kasy za kurs który odbył się w październiku do tej pory nie dostałem, bo co chwilę wymyślacie nowe preteksty żeby jej nie wypłacić!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zuza lolo
(lindenberg)
Wiking
Szkoda ze juz nie mozna was sluchac,swoja droga to sie nie dziwie ze radiowcy odeszli bo zeby tak traktowac ludzi ktorzy za darmo pracuja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
paweł polinski
(pawelpolii)
Wiking
Każdy chce być szanowany, zwłaszcza za pracę wolontariacką!!!!
Robisz kawał dobrej roboty a tu tylko zamieszanie, kręcą i chachmęcą- prezesi od siedmiu boleści!!!! Prawda jaka jest, każdy widzi! A jak się nie ma prawdziwego pretekstu to się wymyśla jakieś bzdury o nielegalnym pobycie, naprawdę żenada!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
mateusz bober
(quercus4)
Wiking
-milo by bylo gdyby ktos sprecyzowal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zuza lolo
(lindenberg)
Wiking
Ludzie! wspolczuje wam ta Stylo jest znana z takiego traktowania Polakow i ma o nich jak najgorsze zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
PST PST
(Forum)
Wiking
Czy to jest ta sama osoba?
Polka startuje w wyborach lokalnych w Norwegi. Link: www.mojanorwegia.pl/polacy_w_norwegii/po...nych_w_norwegii.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Artur Dabrowski
(Artur.Dab)
Wiking
No niestety to ta sama...
Znam ludzi, którzy działali w Radio i NIKT nie jest w Norwegi nielegalnie!! Myślałem, że Moja Norwegia to rzetelne źródło informacji?? Na miejscu tych osób podałbym portal no i przede wszystkim Stylo za pomówienia. A że konflikt to wiadomo o co chodzi- o kase!! oszukała ich na 10.000 nok i robi wszystko zeby nie oddac-- bo kaske wydaje na swoje rachunki!!! WSTYD!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok