Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Maryjan Damian . Danuta E Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski mart enty marek zegarek boj fra oszlo Miroman KonkoN Onty_Ja_Gabriel_3. GTVXD .. (3683 niezalogowanych)
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Onty_Ja_Gabriel_3. napisał:
andrzej1965 napisał:
91886170 Edyta stylko
Toś się popisał.
A myślałem iż jesteś poważniejszy.
Aż tak \"weszła tobie za skórę\"?

...takich kwiatkow jest wiecej na tym forum...yntelygentow
...po 9 latach !!!
..sa tacy co pytaja pod postami sprzed 5,7 lat po ile autor posta sprzedaje paczke fajek...
...sa tez inni co np. pytaja o rozciaganie za malych butow albo pryszcze na twarze i sami sobie odpowiadaja...chorob cywilizacyjnych jest wiele...za wiele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
bojfraoszlo napisał:
Onty_Ja_Gabriel_3. napisał:
andrzej1965 napisał:
91886170 Edyta stylko
Toś się popisał.
A myślałem iż jesteś poważniejszy.
Aż tak \\\"weszła tobie za skórę\\\"?

...takich kwiatkow jest wiecej na tym forum...yntelygentow
...po 9 latach !!!
..sa tacy co pytaja pod postami sprzed 5,7 lat po ile autor posta sprzedaje paczke fajek...
...sa tez inni co np. pytaja o rozciaganie za malych butow albo pryszcze na twarze i sami sobie odpowiadaja...chorob cywilizacyjnych jest wiele...za wiele

Bo oni wszyscy juz po szczepionce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
bojfraoszlo napisał: " ..takich kwiatkow jest wiecej na tym forum...yntelygentow
...po 9 latach !!!
...sa tez inni co np. pytaja o rozciaganie za malych butow albo pryszcze na twarze i sami sobie odpowiadaja...chorob cywilizacyjnych jest wiele...za wiele ..."

Mnie akurat chodziło o coś innego.
Ja tego gościa znam z widzenia tak jak i Stylo.
Ja tej kobiety nie cierpiałem i nie poważam, od początku pierwszej z nią rozmowy.
Inaczej było natomiast z tym gościem co podał numer telefonu.
Rozśmieszyło i zarazem zdziwiło mnie to podanie numeru,
ponieważ Stylo jest osobą publiczną i wystarczy wpisać jej nazwisko, by uzyskać numer telefonu bez żadnego problemu.
A tu taki żenujący kwiatek.
Niemniej i tak bywa, inaczej ponoć było by nudno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok