karolka158 udało ci się dodzwonić do nich w weekend? Jeśli tak byłbym wdzięczny za odpowiedni numer. Spytałaś ich czy kwarantanna w Polsce zniesiona jest dla wszystkich Polaków pracujących w Norwegii czy dotyczy to tylko pracowników transgranicznych czyli podróżujących minimum raz w tygodniu?
Karolka158 i Piotr T Tyczy się to tylko pracowników transgranicznych czyli podróżujących min raz w tygodniu czy tych którzy podróżują rzadziej również?
Erik dzwoniłam dzisiaj do strazy w Świnoujściu, powiedzialam ze chce jechac z dziecmi, mam umowe na stałe, powiedzieli ze moge, ale jutro dostana dokladne wytyczne, zeby dzwonic jeszcze jutro, oto numer +48913227200, pozdrawiam
Piotr T No właśnie tak to wygląda na pierwszy rzut oka i oczywiście mam nadzieję, że faktycznie tak jest ale w sieci jest wiele innych informacji gdzie kierują to do pracowników transgranicznych. Także myślę, że trzeba się jeszcze upewnić by rozwiać wątpliwości
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.