Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
karolka158
(karolka158)
Wiking
Dzwonilam do strazy granicznej niema kwarantanny przyjezdzajac z Norwegii do Pl, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Erik.fl Flood
(ErikFl)
Wiking
karolka158 udało ci się dodzwonić do nich w weekend? Jeśli tak byłbym wdzięczny za odpowiedni numer. Spytałaś ich czy kwarantanna w Polsce zniesiona jest dla wszystkich Polaków pracujących w Norwegii czy dotyczy to tylko pracowników transgranicznych czyli podróżujących minimum raz w tygodniu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piotrt8)
Wiking
Karolka158 Nie ma kwarantanny pod warunkiem,ze przedstawisz na granicy umowę o pracę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Erik.fl Flood
(ErikFl)
Wiking
Karolka158 i Piotr T Tyczy się to tylko pracowników transgranicznych czyli podróżujących min raz w tygodniu czy tych którzy podróżują rzadziej również?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
karolka158
(karolka158)
Wiking
Piotr T, tak tak to musi byc,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piotrt8)
Wiking
Erik...dotyczy wszystkich pracowników,również tych ktorzy podróżują rzadziej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
karolka158
(karolka158)
Wiking
Erik dzwoniłam dzisiaj do strazy w Świnoujściu, powiedzialam ze chce jechac z dziecmi, mam umowe na stałe, powiedzieli ze moge, ale jutro dostana dokladne wytyczne, zeby dzwonic jeszcze jutro, oto numer +48913227200, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Erik.fl Flood
(ErikFl)
Wiking
Piotr T No właśnie tak to wygląda na pierwszy rzut oka i oczywiście mam nadzieję, że faktycznie tak jest ale w sieci jest wiele innych informacji gdzie kierują to do pracowników transgranicznych. Także myślę, że trzeba się jeszcze upewnić by rozwiać wątpliwości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Erik.fl Flood
(ErikFl)
Wiking
karolka158 O to mi chodziło dziękuję Ja też będę jutro dzwonił i zobaczymy mam nadzieję, że to wszystko się potwierdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
karolka158
(karolka158)
Wiking
Erik i co dzwoniles?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok