Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zła wiadomośc dla koneserów mocniejszych trunków: od jutra drożeje alkohol - Norwegia

Czytali temat:
W Z EWA J mart enty Wojtek oscar N O boj fra oszlo Mari Dzins Radoslaw . MNMN Lotta1987 Marcin Pawlowski Lrszek (1406 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zła wiadomośc dla koneserów mocniejszych trunków: od jutra drożeje alkohol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sula
(Sula)
Wiking
Polonorki chwycą za telefony i będą do przemyta dzwonić..... bo taniej hahaha.
Flagi norweskie gotowe ? Niedługo norweskie święto, i dużo Polaków, którzy chcą być bardziej norwescy od samych norwegów, będą nie swoją flaga machać, w Polsce też tak robiliscie, czy u siebie już nie jesteście tacy tradycyjni ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-47  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Sula ...."święta" Ci się pomieszały?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:17  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
Coz,trzeba sie z tym tylko oswoic,mieso i owoce tez podrozaly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Sula napisał:
Polonorki chwycą za telefony i będą do przemyta dzwonić..... bo taniej hahaha.
Flagi norweskie gotowe ? Niedługo norweskie święto, i dużo Polaków, którzy chcą być bardziej norwescy od samych norwegów, będą nie swoją flaga machać, w Polsce też tak robiliscie, czy u siebie już nie jesteście tacy tradycyjni ?

sula, czy moglbys juz spierdalac z tego forum? Po co Ty tu jestes? Politycznie nic nie ugrasz, merytorycznie tez jestes w czarnej dupie, moze zwal sobie konia i idz spac nieszczęśliwcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:39  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
wolanski napisał:
Sula ma rację... wiem że prawda w oczy kole ale trzeba się z tym pogodzić.
Zeby komentowac swoje wlasne wypowiedzi, po czym zaraz znikac, to trzeba byc naprawde pierdolnietym. Wyskocz zaraz jeszcze pod swoim kolejnym nickiem pajacu. Po co tu wlazisz? MN ci placi za clicki?

Daj jeszcze pare minusow z kolejnych kont bucu. Taka twoja radosc zycia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
wolanski napisał:
Sula ma rację... wiem że prawda w oczy kole ale trzeba się z tym pogodzić. "Sula" w tym przypadku nie ma racji, ponieważ nie zna historii, ani polskiej ani Norweskiej.
W Norwegi 17 maja świętuje się:
- Dzień Niepodległości.
- Dzień Konstytucji.
- Dzień Flagi Norweskiej.
Dlatego nigdy nie zrozumiem polaczków, którzy w tym dniu jak przygłupy wymachują szmatą w polskonarodowych kolorach.
Święto polskiej flagi, oficjalnie na Świecie, jest obchodzone 2 MAJA i wtedy niech sobie afiszują z tym symbolem narodowym nawet i w klozecie.
Jednak 17 Maja będzie to tylko zwykła szmata i to nie na miejscu w tym momencie.
To tylko takie sobie moje subiektywne zdanie poparte wieloletnim doświadczeniem na Ziemi Norweskiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-20  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Najzabawniejsze jest to ze po tych wszystkich kryzysach ceny rosną ze względu na to czy tamto, ale już nie spadają jak sytuacja się zmienia. To nie dotyczy tylko Norwegi czy polski. Byłem w Niemczech jak wchodziło euro, to co kosztowało jedna markę później kosztowało jeden euro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:18  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Wymachiwanie inną niż norweska flagą w dzień ich niepodległości jest nie na miejscu. Noszenie bunadu nie mając chociaż domieszki krwi norweskiej też śmiesznie wyglada, ale to tylko moje skromne zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:28  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mari Dzins
(tlooczeq)
Wiking
@onty szmata cię wykluła zjebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok