Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
277 Postów
cham napisał:
No dobra.............. Tylko kiedy og w koncu wywala? Niepokoi mnie jego nieomylnosc. Taki sedzia i kat w jednym. We wszystkich sprawach wydal nieomylny wyrok: barnevernet nie ma racji.
Boje sie takich nieomylnych. Dosc juz takich w dzisiejszym polskim PRL. Nie mamy dla nich potrzeby tutaj. Wynocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po tej wypowiedzi chyba w koncu tego chama wyprosicie z forum ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
karsk napisał:
cham napisał:
No dobra.............. Tylko kiedy og w koncu wywala? Niepokoi mnie jego nieomylnosc. Taki sedzia i kat w jednym. We wszystkich sprawach wydal nieomylny wyrok: barnevernet nie ma racji.
Boje sie takich nieomylnych. Dosc juz takich w dzisiejszym polskim PRL. Nie mamy dla nich potrzeby tutaj. Wynocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Janusz!
...a czego spodziewałeś się od chama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Szybki Bill
(Wiedza)
Wiking
Barnevernet nie chce zadnej kontroli. Panstwo w panstwie. Polski konsul nigdy nie byl agresywny, to kulturalny czlowiek i dyplomata. On chcial byc tylko obecny przy rozmowach, do czego ma prawo w sprawach dot. polskich obywateli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:59  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
bojfraoszlo napisał:
karsk napisał:
cham napisał:

...Janusz!
...a czego spodziewałeś się od chama

Od tego chama niczego dobrego sie nie spodziewam, ale chyba jest ktos odpowiedzialny za to forum?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
334 Posty

(cham)
Stały Bywalec
Cham jak cham ............ swoje chamstwo ma Zbyt duzo nie wiem, ale moje watpliwosci co do slusznosci wyrokow pana kowalskiego to chyba jednak zbyt nikla przeslanka do wyproszenia mnie z forum. Nigdy jeszcze nie bylo dobrze, gdy oskarzyciel byl jednoczesnie sedzia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-17  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Szybki Bill
(Wiedza)
Wiking
Jak widac, obcokrajowcy nie maja tutaj nic do gadania, nawet jak maja racje. Wczesniej czy pozniej dostana zawsze taka informacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
....ludzie!
...zachecajcie do podpisania petycji
...a przestancie kłócić sie miedzy soba i wciągać w to wszystko polską polityke
...konsul jest ponadpartyjny w tym przypadku
...mianowany by za Po a Pis utrzymal go na stanowisku
...cel jest słuszny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Szybki Bill
(Wiedza)
Wiking
Nikt tutaj nie pisze o partiach politycznych ! Pewno jestes trollem, ktory chce rozgrzac tutaj dyskusje miedzy Polakami. Zjezdzaj !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
56 Postów
sobek22
(sobek22)
Nowicjusz
cham napisał:
Cham jak cham ............ swoje chamstwo ma Zbyt duzo nie wiem, ale moje watpliwosci co do slusznosci wyrokow pana kowalskiego to chyba jednak zbyt nikla przeslanka do wyproszenia mnie z forum. Nigdy jeszcze nie bylo dobrze, gdy oskarzyciel byl jednoczesnie sedzia.
pokaz mi chodz jeden artykul albo note kosularna gdzie byl sedzia i katem ,
a jak nie pokarzesz to lepiej usun konto
albo od razu usun konto bo nic takiego nie znajdziesz twoje slowa ty tylko marne pomowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok