Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sposób na orzeźwienie w upalne miesiące: Norwegowie jeszcze nigdy nie wypili tyle piwa - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Tomasz Szymanski Dominika W Zbigniew Karpinski mart enty boj fra oszlo ja ja Łukasz Ch krakusik Lareviel betongservice24 Tomal Maciej Paczkowski (500 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Paździoch
(MarianPazdzioch)
Wiking
Brawo Mojanorwegia! Świetny sposób na orzeźwienie. Promujecie alkohol. "Wel di bra!"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:16  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Tomeek)
Wiking
Unia Europejska redukuje dwutlenek wegla ba ,nawet niektore kraje nim handluja, a tu w Norwegii brak dwutlenku wegla do piwa... zwykla hipokryzja rzadzacych nie zna granic. dzisiaj klamstwo jest prawda, a prawda klamstwem..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:16  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
N-H
(N-H)
Wiking
Paździoch kto by powiedział że z Ciebie taki Ministrant.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Paździoch
(MarianPazdzioch)
Wiking
N-H Ja nie Kiepski by chlać piwska!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Paździoch
(MarianPazdzioch)
Wiking
PolAker dokładnie. Po za tym cycki facetom rosną od estrogenów!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Tak naprawdę to alkohol jest jedynym lekarstwem na norweska nudę. Nie to ze bym dużo pił, ale wielu Norwegów lubi pic bez granic, szczególnie nie za swoje lub gdy jest bardzo tanio. Natomiast większość polakow na emigracji dzięki alkoholowi daje sobie radę ze wszystkimi niepowodzeniami, czy stresem jaki ich spotyka, korzystając okazji Norwegowie degustują smak polskiego piwa z przemytu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Nie ma powodu wpadać w skrajności. Nawet Jezus pił wino. Nazwanie kogoś alkoholikiem kto wypije w weekend trochę wina lub piwa to gruba przesada. Wiem ze alkohol niszczy szare komórki i osłabia aktywność mózgowa, ale mozg sie regeneruje. To nasz wybór jak zdrowo żyjemy. Ja osobiście bardzo zadko pije w dużych ilościach, nie nawidze mieć kaca, ale rozumiem tych co tęsknią za rodzina i w weekend zapewniają sobie duża dawkę endorfin by w poniedziałek trochę pocierpieć. Oczywiście jesli kogoś zaczyna do alkoholu ciagnąć to znaczy ze nie nadaje sie do picia. Alkohol uzależnia jesli pije sie go często i tego juz nie przeskoczymy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Paździoch
(MarianPazdzioch)
Wiking
Xx1 Jezus nie pił wino! To był sok winogronowy. A w późniejszych latach ten fakt był zmanipulowany. Dobra odbiegamy od tematu. W upały najlepiej się napić zwykłej kranówy z sokiem cytrynowym i kostkami lodu! Albo zjeść najzwyklejsze lody a nie chlać browary co was odwodnią jak wspomniał PolAker a to ma skutek odwrotny od zamierzonego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Pazdzioch! Ile ty wypiłeś, w dodatku nie za swoje to każdy na Polsacie widział Przecież to logiczne, na weselu w Kanie Galilejskiej bawiono sie przy soku winogronowym, w końcu została sama woda a Jezus miał akurat koncentrat soku winogronowego i zabawa mogła toczyć sie dalej. To akurat jest kwestia wiary, można wierzyć w to co mówi kisciol katolicki, fantazje masonów i innych sekt a nawet matriksa, jesli czegoś na własne oczy nie zobaczysz pozostaje ci wiara...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok