Alive Steel • 3 godziny temu
slawekg83 napisał:
Alive Steel , jak Polakom się tak wspaniale żyje to po co jeszcze tu się tyle narodu pcha . Tu walczą o swoje , a nie siedzą cicho by ksiądz i politycy żyli jak w raju . Choć byś ile ników miał lub miała to i tak twoje wypowiedzi są tak samo " żałosne " . I niech se strajkują mi firma i tak wszystko za płaci a ten czas mogę i przeleżeć .
A swoje teorie o wszech obecnym dobrobycie w PL zachowaj dla siebie , bo jak by tak było to 90 % ludzi by zawinęło graty i by wróciło do PL , tylko niestety ruch jest w stronę przeciwną .
Tak.. tak.. tyle narodu Polskiego sie pcha...,ze az huczy.. w noweskiej telewizji,iz w zeszym roku nie zanotowano zandego zatrudnionego nowego pracownika z Polski.
Tak Polacy sie pchają...
Ogladaj norweską tv i naucz sie norweskiego ,a pozniej sie tu wypowiadaj... jezeli jeszcze umiesz sie wypowiedziec... czego nie widac...
Co ty do mnie piszesz, sama się doucz bo sam znam z 10 chłopa co w tamtym roku zaczęli pracę w Norwegii w beamingu , coś ci to oglądanie tej telewizji nie służy albo telewizja kłamie.
Co do mojego stopnia douczenia to się nie interesuj bo za darmo ponad 300 nok/h nikt mi nie płaci .