Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
150 Postów

(slawekg83)
Stały Bywalec
Biały orle w Niemczech to ja robiłem ok 13 lat temu i wtedy było tanio a zarabiałem ok 1800 euro , teraz robi odemnie kilku znajomych i żaden nie zarobi 2000 euro . Z tym norweskim panem to ci na muzg coś jebło , firma płaci co musi i tyle .
High octane wiesz ile ludzi tu pracuje za mniejsze pieniądze i sądzisz że są nieudacznikami . Obyś w tych Niemczech i Holandii zbił kokosy.
Co do moich zarobków to są dobre i tyle i jeszcze to tego co podałeś byś musiał dołożyć . Tylko nikt mi tego za darmo nie daje . Co do kredytu to też od ręki dają tylko trzeba mieć zdolność
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Sugerowalem sie decyzjami zyciowymi jakie ludzie podejmuja, a nie kim sa. Tez kiedys swietnie zarabialem jako inzynier olejowy, ale te czasy sie skonczyly. W nowej pracy oferowali mi 164-178nok na magazynie i jeszcze chcieli norweskich uprawnien. Pracuje teraz w swoim zawodzie w Holandii i nie narzekam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
160 Postów

(finsbury)
Stały Bywalec
high_octane napisał:
W nowej pracy oferowali mi 164-178nok na magazynie i jeszcze chcieli norweskich uprawnien piszesz na tym forum juz wiele lat cigle jak mantre ze Ci i tamci sa nieudacznikami co malo zarabiaja a sam idziesz na intervju do magazynu gdzie wczesniej byles oljeindustri...o czym to swiadczy...ze to wlasnie TY a nie inni sa Tymi nieudacznikami...ogarnij sie octane bo to nudne sie robi co piszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
high_octane napisał:
Sugerowalem sie decyzjami zyciowymi jakie ludzie podejmuja, a nie kim sa. Tez kiedys swietnie zarabialem jako inzynier olejowy, ale te czasy sie skonczyly. W nowej pracy oferowali mi 164-178nok na magazynie i jeszcze chcieli norweskich uprawnien. Pracuje teraz w swoim zawodzie w Holandii i nie narzekam.

...od ,,ynżynera łolejowego,, żądali na tym magazynie, czego?
...uprawnień na wózek widłowy,,
...nawet Nav by sie nie ośmielił....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
slawekg83 napisał:
Alive Steel , jak Polakom się tak wspaniale żyje to po co jeszcze tu się tyle narodu pcha . Tu walczą o swoje , a nie siedzą cicho by ksiądz i politycy żyli jak w raju . Choć byś ile ników miał lub miała to i tak twoje wypowiedzi są tak samo " żałosne " . I niech se strajkują mi firma i tak wszystko za płaci a ten czas mogę i przeleżeć .
A swoje teorie o wszech obecnym dobrobycie w PL zachowaj dla siebie , bo jak by tak było to 90 % ludzi by zawinęło graty i by wróciło do PL , tylko niestety ruch jest w stronę przeciwną .

Tak.. tak.. tyle narodu Polskiego sie pcha...,ze az huczy.. w noweskiej telewizji,iz w zeszym roku nie zanotowano zandego zatrudnionego nowego pracownika z Polski.
Tak Polacy sie pchają...
Ogladaj norweską tv i naucz sie norweskiego ,a pozniej sie tu wypowiadaj... jezeli jeszcze umiesz sie wypowiedziec... czego nie widac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
To swiadczy o tym, ze juz same magazyny i budowlanka zostala.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
high_octane napisał:
To swiadczy o tym, ze juz same magazyny i budowlanka zostala.

...tak ogolnie to Norwegia potrzebuje rak do pracy
...brudnej pracy
...z wyzszym wyksztalceniem jest ciezej o robote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Tak.. tak.. tyle narodu Polskiego sie pcha...,ze az huczy.. w noweskiej telewizji,iz w zeszym roku nie zanotowano zandego zatrudnionego nowego pracownika z Polski.
Tak Polacy sie pchają...
Ogladaj norweską tv i naucz sie norweskiego ,a pozniej sie tu wypowiadaj... jezeli jeszcze umiesz sie wypowiedziec... czego nie widac...

...Telewizja Republika,Trwam,Do rzeczy,Od rzeczy,Zależna kłamią...
...ja znam 2 misiów nowozatrudnionych w 2017...
...Go Go i Uszatek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Hubert Żdżylowski)
Wiking
a wie ktoś o jakiejś pracy na magazynie mam duże doświadczenie i uprawnienia na wózki jestem na terenie Norwegii i szukam cos w tej branży.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
160 Postów

(finsbury)
Stały Bywalec
Hubert Żdżylowski napisał:
a wie ktoś o jakiejś pracy na magazynie mam duże doświadczenie i uprawnienia na wózki jestem na terenie Norwegii i szukam cos w tej branży.

Otworz sobie finna, zainwestuj pare lat w jezyk, nikt Ci tutaj swoich kontaktow nie da, takich jak Ty jest tu od groma
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok