Ja nie mam potrzeby kolego pracowac na czarno poniewaz jako obywatel tego kraju mam zapewniony spokoj finansowy i nie tylko. Jezeli cos sie wydarzy i bede w tzw. dolku, to ten kraj mi pomoze wyjsc na prosta. Co do "normalnych uczciwych polakow" to takze proponuje Ci sie za bardzo nie rozpedzac w swoich zabobonach. Owszem, sa tacy w tym kraju jaki wszedzie, jednak w rzeczywistosci wyglada to mniej wie ej tak: moze w porywach10% uczciwych i normalnych, zyjacych w zgodzie z tym krajem, 90% ziejacych nienawiscia do tego kraju frustratow. Piweczko, papieroski na sprzedaz, fuchy na czarno, Wszystko Mi Sie Nalezy (z jakich powodow niby???), gdzie i jaki zasilek moge dostac, nie chce mi sie robic - niech swoich ciapatych do pracy wygonia, a jak chca zebym pracowal to niech mi znajda, Nory to kompletne matoly... I tak dalej, i tak dalej, na okraglo. Wybacz jezeli zepsulem Tobie i innym humor dzisiejszego wieczoru, ale taka jest niestety bolesna i przykra prawda o znakomitej wiekszosci polakow w tym kraju.