Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Niższe zasiłki na dzieci w Polsce? Większość w Stortingu jest za - Norwegia

Czytali temat:
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Niższe zasiłki na dzieci w Polsce? Większość w Stortingu jest za
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
Takie proby pamietam od kiedy zaczalem sie interesowac Norwegia tzn od ca 12lat.
EU na to sie nie zgadza. Watpie zeby teraz cos sie zmienilo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:23  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
John Coffe
(mazy80)
Wiking
Przeciez podatkow i tak nie placicie od tych wszystkich prac na czarno. Okradacie ten kraj, wiec zasada wzajemnosci jest jak najbardziej na miejscu. Do tego oszustwa na dagpenger - kase biore w NO ale siedze w Polsce i udaje cwaniaka. Dlaczego nagle takie zdziwienie? "Jak Kuba Bogu..." Nareszcie sie ktos za Was wzial cwaniaki - ja jestem bardzo zadowolony. Glosowalem na ten rzad w wyborach i on dokladnie robi to czego od niego oczekiwalem glosujac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-16  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Karol1980
(Karol1980)
Wiking
john coffe jak ty robisz na czarno i okrdasz norwegie a i od dagpenger nie stronisz to nie miez swoja miara Normalnych Uczciwych Polakow, ktorzy pracuja placa podatki i chca na takich samych warunkach pobierac to co im prawo daje na dzieci. Radze zmienic fastlege ten cie oszukuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:27  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
John Coffe
(mazy80)
Wiking
Ja nie mam potrzeby kolego pracowac na czarno poniewaz jako obywatel tego kraju mam zapewniony spokoj finansowy i nie tylko. Jezeli cos sie wydarzy i bede w tzw. dolku, to ten kraj mi pomoze wyjsc na prosta. Co do "normalnych uczciwych polakow" to takze proponuje Ci sie za bardzo nie rozpedzac w swoich zabobonach. Owszem, sa tacy w tym kraju jaki wszedzie, jednak w rzeczywistosci wyglada to mniej wie ej tak: moze w porywach10% uczciwych i normalnych, zyjacych w zgodzie z tym krajem, 90% ziejacych nienawiscia do tego kraju frustratow. Piweczko, papieroski na sprzedaz, fuchy na czarno, Wszystko Mi Sie Nalezy (z jakich powodow niby???), gdzie i jaki zasilek moge dostac, nie chce mi sie robic - niech swoich ciapatych do pracy wygonia, a jak chca zebym pracowal to niech mi znajda, Nory to kompletne matoly... I tak dalej, i tak dalej, na okraglo. Wybacz jezeli zepsulem Tobie i innym humor dzisiejszego wieczoru, ale taka jest niestety bolesna i przykra prawda o znakomitej wiekszosci polakow w tym kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Jan Henryk Wachala
(JanHenryk)
Początkujący
Zaczyna im brakować pieniedzy na Mohamedów.
A tych w Oslo urodzilo sie najwiecej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
Z tymi nizszymi zasilkami to naprawde dobry pomysl!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin Kobinski
(marcino0211)
Wiking
To jeszcze wyplaty niech placa polske to jeszcze wiecej zaoszczedza, jak zrodelko wysycha to coraz bardziej sie obnazaja w swojej glupocie itp. To roboty niech sie wezna a nie Polakow dzieciom beda krasc , tfu podle lewackie pasozyty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:18  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
John Coffe
(mazy80)
Wiking
Nie rozumiem dlaczego sie tak denerwujesz? Nie prosciej sie spakowac i wyjechac z tego lewackiego pasozytniczego kraju do jakiegos innego normalnego? Najlepiej by bylo do ukochanej ojczyzny. Jacys dziwni ludzie Ci Polacy... Nikt ich nie trzyma na sile a oni cierpia katusze niewyobrazalne ale wyjechac nie chca. Faktycznie ewenement na skale swiatowa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
mazy80 napisał:
Ja nie mam potrzeby kolego pracowac na czarno poniewaz jako obywatel tego kraju mam zapewniony spokoj finansowy i nie tylko. Jezeli cos sie wydarzy i bede w tzw. dolku, to ten kraj mi pomoze wyjsc na prosta.
Zaszczyt powitać w niskich progach. Nie będziesz nam szczędził swoich gleboko rzyciowych refleksji? Kiedy już się zdecyduje pozbyc polskiego obywatelstwa poproszę cię o pozwolenie wykorzystania cytatów z ciebie. Sam nie zdołam czegoś podobnego napisać , a chciałbym rozesłać to do rodziny i znajomych żeby wiedzieli kim się stalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok