Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jeszcze nie istnieje, a już przeżywa oblężenie: podwodna restauracja uruchomiła rezerwacje - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski zdzisiek bajer M N jacek gondek Piotr Stefanczyk Sebastian jaa Joanna Kuchnicka boj fra oszlo Josef Satan ja ja Łukasz Ch (423 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
A.. jakie bedzie cisnienie pod wodą w najnizszym punkcie tej restauracji?? Wszystko opisane dokladnie, ale tego nie podają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PIG DRIVER
(PIG)
Wiking
z mila chęcią zapłacę każda cenę żeby zjeść przepyszne fiskekaker w tak wyjątkowym miejscu jak ta restauracja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
PIG napisał:
z mila chęcią zapłacę każda cenę żeby zjeść przepyszne fiskekaker w tak wyjątkowym miejscu jak ta restauracja

...szacunek za to,że
...nie jesz tego
...na czym jeżdzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PIG DRIVER
(PIG)
Wiking
Svinekoteletter jedzą tylko biedni i ci co ciągle oszczędzają w norwegi , ja wole ze świniny tylko boczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Cudownie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
No zgodnie z prawami fizyki takie same jak na poziomie gruntu,przecież to nie balon tylko beton.Oczywiste.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
PIG napisał:
Svinekoteletter jedzą tylko biedni i ci co ciągle oszczędzają w norwegi , ja wole ze świniny tylko boczek

Jako pigdriver powinniens miec wiecej szacunku dla swojego srodka lokomocji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok