Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kto może głosować 11 września? Norweskie wybory parlamentarne w pigułce - Norwegia

Czytali temat:
jan pociecha Stefan Batory Jan Maryjan Marek Ka..... boj fra oszlo Josef Satan ja ja Mulins natalia MojaNorwegia Łukasz Ch Rysiek ryszard Medio Utleieservice AS (926 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kto może głosować 11 września? Norweskie wybory parlamentarne w pigułce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eldur Sevarsson
(Eldur Sevarsson)
Wiking
Zdecydowana wiekszosc Polakow mieszkajacych w Norwegii nie posiada obywatelstwa norweskiego. Wiec pisanie ze polonia moze miec jakikolwiek wplyw na wyboru to totalna bzdura.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:30  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Jan Kowalski
(German)
Nowicjusz
Nie trzeba się pozbywać polskiego paszportu by mieć norweski, ja mam polski, niemiecki i norweski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
kamil75 napisał:
aby miec norski pass trzeba pozbyc sie Polskiego!!!!!!
po moim trupie!!!
corki maja , zona ma, a ja zawsze bede Polakiem

Obywatelstwo i narodowosc to zupelnie rozne pojecia, wiec nie graj skolatanym duszom na poczuciu patriotycznego obowiazku bycia polakiem za wszelka cene.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Eldur Sevarsson napisał:
Zdecydowana wiekszosc Polakow mieszkajacych w Norwegii nie posiada obywatelstwa norweskiego. Wiec pisanie ze polonia moze miec jakikolwiek wplyw na wyboru to totalna bzdura.

Mysle, ze to dobrze, ze tak malo polakow ma obywaltelstwo norweskie.
Z trwoga patrzylbym sie na "dobre zmiany" do ktorych mogliby przyczynic sie polscy wyborcy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok