ellada napisał:
Moja Norwegia powinna nagłośnić sprawę o fatalnej ambasadzie !
Szokujące jest to, że oni w niczym nie pomagają ludziom tutaj żyjącym ! Po to jest ta ambasada, żebyśmy mogli załatwiać w niej ważne sprawy urzędowe ! Moja Norwegia zróbcie coś ! Piszce o tym i nagłaśniajćie tak poważna sprawę. Jak widać z twojego powyższego wpisu to jesteś totalnie denny w sprawach dyplomacji Międzynarodowej.
Dlaczego!?
Ano dlatego iż Ambasady danych krajów, nie są do załatwiania podstawowych spraw własnych Obywateli, a jedynie do kontaktów na szczeblu międzynarodowym między Państwami w których aktualnie rezydują.
Ode kontaktów z szarym, podstawowym i na dodatek parafialnym obywatelem,
/zwanym dalej, emigrant ekonomiczny lubo emigrant polityczny itd./
BYŁ JEST I ZAWSZE BYNDZIE KONSULAT.
I uwież lub nie, ani ten portal, ani inny tego typu, nie ma nic wspólnego z Ambasadą.
Natomiast może mieć coś wspólnego z Konsulatem danego kraju.
Moja Norwegia powinna nagłośnić sprawę o fatalnej ambasadzie !
Szokujące jest to, że oni w niczym nie pomagają ludziom tutaj żyjącym ! Po to jest ta ambasada, żebyśmy mogli załatwiać w niej ważne sprawy urzędowe ! Moja Norwegia zróbcie coś ! Piszce o tym i nagłaśniajćie tak poważna sprawę. Jak widać z twojego powyższego wpisu to jesteś totalnie denny w sprawach dyplomacji Międzynarodowej.
Dlaczego!?
Ano dlatego iż Ambasady danych krajów, nie są do załatwiania podstawowych spraw własnych Obywateli, a jedynie do kontaktów na szczeblu międzynarodowym między Państwami w których aktualnie rezydują.
Ode kontaktów z szarym, podstawowym i na dodatek parafialnym obywatelem,
/zwanym dalej, emigrant ekonomiczny lubo emigrant polityczny itd./
BYŁ JEST I ZAWSZE BYNDZIE KONSULAT.
I uwież lub nie, ani ten portal, ani inny tego typu, nie ma nic wspólnego z Ambasadą.
Natomiast może mieć coś wspólnego z Konsulatem danego kraju.