Jejku dajmy sobie spokój, wiadomo, że zawiodła durna duma prezydenta, który nie chciał się spóźnić bo nie wypada i ponaglił lądowanie bez zgody na bezpieczniejszą propozycję ze strony rosyjskiej na ladowanie na innym lotnisku gdzie byloy odpowiednie warunki. Gdyby miała być wina Rosji to do katastrofy by doszło na tym drugim lotnisku. Poza tym na nagraniu piloci mówią, że nie dadzą rady wylądować. No i dlaczego 3 sekundy przed katastrofą pilot mówi "o Ku...wa" ? Dostał wiadomość, że będzie wybuch? To był nnieszczęśliwy wypadek do którego PiS owcom siecko sie przyznać bo był wynikiem skrajnej głupoty. Ogólnie nie bylem zwolennikiem Lecha K., ale w jakis sposób go szanowałem, jednak coś miał w głowie w przeciwieństwie do swojego brata, który nie ma rodziny, nigdy nie zamoczył, nie zna siły miłości i żyje nienawiścią. Współczuje mu bo tyle mi zostaje. Szkoda, że cierpi cały naród i urojiny patriotyzm wystawia nasz kraj na pośmiewisko w czasach gdy akurat tego najmniej nam potrzeba. To jest mój pierwszy post w tej sprawie bo latami staraelm sie nie hejtować ani nie wtrącać w temat i nie brac udziału w tej gównoburzy, no ale tez mam prawo do głosu. Mozna mnei hejtować, ale proszę jesli ktoś chce mnie zwyzywać to neich to zrobi w 4 oczy, a nie tutaj. Ja szanuje obydwie strony i prosze o to samo. Nikogo postem nie chcialem urazić, wyrażam swoje poglądy, do czego mam prawo i jeszcze raz wspomnę, że nie chcę nikogo urażać bo pewnie przeciwnicy w tym poście dostrzegą to co chcą i mimo, że mnie osobićie nie znaja to pewnie by mnei zjedli. Szacunku troszkę wobec nas samych rodacy i prosze nie oceniajmy patriotyzmu drugich osób tylko ze względu na to, że akurat są zmuszeni pracować za granicą.