Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mieszkasz w Stavanger czy... Stawangerze? O odmianie norweskich nazw miast - Norwegia

Czytali temat:
Ewa Adam boj fra oszlo ja ja HeartB Marcin C Moderator MojaNorwegia (380 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mieszkasz w Stavanger czy... Stawangerze? O odmianie norweskich nazw miast
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Janusz rybak)
Wiking
Art w tonie samochwalstwa- nie pierwszy i nie ostatni. Brak kompetencji zostal tu wielokrotnie obnazony, jednak glosy ktore to robily zostaly predko uciszone poprzez usuniecie postu niezgonego z obowiazujaca linia partii. "Dziennikarstwo" na MN jest zawsze dobre,w mysl zasady pewnego starego prokuratora "Każdy może prawda krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu... Mmmm... Tak nie... Nie podoba się. Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie. Tych naszych prawda punktów, które stworzymy"

Ja oczywiscie zgadzam sie z linia obowiazujaca, ze redaktory som najlepsze zarowno warsztatowo jak i merytorycznie.
Teraz jest w Polsce taka znana telewizja co to podobnie robi i nazywa sie TVP. Moze trza rzucic ten portal i za kariera rozejrzec sie? Kompetencje sa wzorcowe,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Magdolina)
Wiking
Świetnie się czytało i dzięki za dozę konkretów. W końcu. Rzetelnie i na temat. dobrze poznać pewne fakty a nie spinać się z byle powodu. Ale widać, że niektórzy to kultywują niczym sport narodowy. No tak. Daleko od domu, brak pomysłu na spożytkowanie energii to przekładają na ból d***y.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok