Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krowa napisał:
[b] Co sie tam bedziesz przejmowac.

Skad ci przyszlo do glowy, ze sie przejmuje ( toba lub powyzsza panna) ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(Ewelinaa)
Wiking
God buty lala. Bo nie długo nie będzie miała pracy i będziesz o nią prosić ( buraki B-) ale karpia przycielas :-o :-o
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(Ewelinaa)
Wiking
Takie życie..................Są osoby które wolą zapłacić i mieć swoje prace a nie Jebana u Polki za 70 nok minimum 100.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pracy nie macie bo wam agent Bolek ukradł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Krowa napisał:

No bo widzisz, moja droga. Uciekasz ze do obelg, a to jest wyrazem bezsilnosci (wobec braku argumentow). Slabiutko jak na moj gust
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:

No bo widzisz, moja droga. Uciekasz ze do obelg, a to jest wyrazem bezsilnosci (wobec braku argumentow). Slabiutko jak na moj gust

O jakich obelgach ty piszesz ? O jakich argumentach ? Szukasz sobie usprawiedliwienia, ze wpadasz do tematu, tylko po to zeby przyczepic sie do mnie ( bez wzgledu na to, czy zgadzasz sie ze mana, ze sprzedawanie pracy to swinska metoda, czy nie) ? Nie wazny temat, wazne, ze sobie watpliwa radoche sprawiles? Ktos, kto tak sie zachowuje jest cepem. Nazwanie cepa cepem nie jest obelga.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Remo1948 napisał:
niech że europa weźmie przykład z JAPONI.

A jakiz to przyklad?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:

O jakich obelgach ty piszesz ? O jakich argumentach ? Szukasz sobie usprawiedliwienia, ze wpadasz do tematu, tylko po to zeby przyczepic sie do mnie ( bez wzgledu na to, czy zgadzasz sie ze mana, ze sprzedawanie pracy to swinska metoda, czy nie) ? Nie wazny temat, wazne, ze sobie watpliwa radoche sprawiles? Ktos, kto tak sie zachowuje jest cepem. Nazwanie cepa cepem nie jest obelga.

Tu musze sie z Toba zgodzic Jestem cepem i slusznie nazwalas. Z mojej strony, nazwanie Ciebie Glinska, tez nie jest obelga tylko jest, w moim cepowym srodowisku, wyrazem pogardy. Wiec czemu sie pienisz, slonko skoro nikt nikomu nie ubliza ? Bye, piekna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(erykkleryk)
Wiking
yhm , bo lozko buty i kombinezon to sie kupuje co miesiac, a tornister za tysiac to nie wiem gdzie , telefon tez nie musi byc przeciez srajfon 10,mozna kupic taniej mozna drozej jak ktos tepak i nie umie madrze robic zakupow to i 20 tys nie starczy

a moim zdaniem to sie nie nalezy nic, ktos tu mieszka z rodzina dostaje, nie to nie , sam fakt ze moze tu pracowac powinien wystarczyc, tak samo jak polacy by nie chcieli placic na ukrainskie dzieci ktore sa na ukrainie , to napewno by sie podnioslo wielkie larum czemu trzeba na nie łożyc

i nie mowie to tylko o dzieciach z polski , mowie o wszystkich[/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(Ewelinaa)
Wiking
Panna to Ty może jesteś bo masz parchy na gębie i owłosiona jesteś jak małpa ze Cie nikt nie chce. Dojdziesz do takiego momentu ze stracisz prace (a może jej nie masz) i będziesz błagać zatrudnijcie mnie przy sprzątaniu nawet za koronę ) ) hahahahahaha. Co nochal na kwite wzięłas.!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok